Nya satsningen ska leda mot toppen igen: "Bara skrapat på ytan"

Nya satsningen ska leda mot toppen igen: "Bara skrapat på ytan"Nya satsningen ska leda mot toppen igen: "Bara skrapat på ytan"
Åby-ryttaren hade hundradelarna emot sig på hemmaplanUtmanar mot eliten igen
26 maj 2024 16:36
Fotboll

Segerraden förlängd för Norrköping - besegrade Malmö FF

Segerraden förlängd för Norrköping - besegrade Malmö FFSegerraden förlängd för Norrköping - besegrade Malmö FF
26 maj 2024 15:02
Fotboll

Klev av i veckan – här är senaste beskedet om IFK-stjärnan

Klev av i veckan – här är senaste beskedet om IFK-stjärnanKlev av i veckan – här är senaste beskedet om IFK-stjärnan
Gjorde säsongens första start senast"Gick in i en 50/50-duell"
26 maj 2024 13:00
Fotboll

Förre IFK-anfallaren bekräftar flytt: "Det är mycket troligt"

Förre IFK-anfallaren bekräftar flytt: "Det är mycket troligt"Förre IFK-anfallaren bekräftar flytt: "Det är mycket troligt"
Ger IFK pengar i vidareförsäljningsklausulRäddade kvar klubben i Danmark
26 maj 2024 10:00
Fotboll

IFK hakar på i toppen: "Champions League är ett mål"

IFK hakar på i toppen: "Champions League är ett mål"IFK hakar på i toppen: "Champions League är ett mål"
Hon bytte kant och blev bäst i laget"Det tror jag vi vinner mycket på"
26 maj 2024 09:05
Fotboll

Segersviten bröts senast för Sleipner

26 maj 2024 08:00
Fotboll

MATCHGUIDE: Allt du behöver veta inför Sleipner–Smedby

MATCHGUIDE: Allt du behöver veta inför Sleipner–SmedbyMATCHGUIDE: Allt du behöver veta inför Sleipner–Smedby
Läget i lagen"Den här matchen betyder lite extra""Sleipner är stora favoriter"
Fotboll

Kaxiga utspelet: "Om vi inte vinner med 3–0 är det en dålig dag"

Kaxiga utspelet: "Om vi inte vinner med 3–0 är det en dålig dag"Kaxiga utspelet: "Om vi inte vinner med 3–0 är det en dålig dag"
Rivalitet, nära band och ex-lagkamrater i derbyt i "Supertvåan""Extra viktig"
Fotboll

Så rapporterade vi från IFK:s träning

Så rapporterade vi från IFK:s träningSå rapporterade vi från IFK:s träning
Uppladdningen inför streckmötetStatus på skadade yttern
26 maj 2024 06:00
Fotboll

IFK:s klubbchef: "Behöver vara en förening som säljer oftare"

IFK:s klubbchef: "Behöver vara en förening som säljer oftare"IFK:s klubbchef: "Behöver vara en förening som säljer oftare"
Michael Sturehed i lång intervjuDel 1: ✔Kvalplatsen ✔Säljkrav? ✔Organisationen
25 maj 2024 21:40
Fotboll

Först derbytriumf – sedan bröllop: "Vi får se om jag orkar"

Först derbytriumf – sedan bröllop: "Vi får se om jag orkar"Först derbytriumf – sedan bröllop: "Vi får se om jag orkar"
Händelserik lördag för IFK-tränaren"Nöjd med precis alla delar av insatsen"
25 maj 2024 21:41
Golf

Golfstjärna död – blev 30 år

Golfstjärna död – blev 30 årGolfstjärna död – blev 30 år
25 maj 2024 20:00
Fotboll

Svårslagna dagar för IFK-kaptenen: "Min bästa vecka i livet"

Svårslagna dagar för IFK-kaptenen: "Min bästa vecka i livet"Svårslagna dagar för IFK-kaptenen: "Min bästa vecka i livet"
Födda i stan – därför var historiska segern extra speciell för duonHyllar fansen
25 maj 2024 19:00
Skärblacka

Tysta minuter och sorgband hela helgen: "Vårt sätt att stötta"

Tysta minuter och sorgband hela helgen: "Vårt sätt att stötta"Tysta minuter och sorgband hela helgen: "Vårt sätt att stötta"
Föreningen hyllar de bortgångna tonåringarna"Går inte att koppla bort det"
25 maj 2024 18:30
Norrköping

Fullt med motorcyklar rullade in i centrala Norrköping

Fullt med motorcyklar rullade in i centrala NorrköpingFullt med motorcyklar rullade in i centrala Norrköping

Krönika

Christer Gustafson: Maktskifte? Kanske tidigt sagt, men just nu är IFK bäst i länet

Maktskifte? Kanske tidigt sagt, men just nu är IFK bäst i länetMaktskifte? Kanske tidigt sagt, men just nu är IFK bäst i länet
Det imponerar allra mest med det som laget gör just nuHittat rätt omgående
25 maj 2024 17:45
Fotboll

Storförlust för Reijmyre borta mot Azech Oldb

Storförlust för Reijmyre borta mot Azech OldbStorförlust för Reijmyre borta mot Azech Oldb
25 maj 2024 17:31
Fotboll

Vånga segrare efter walk over från Falerum

Vånga segrare efter walk over från FalerumVånga segrare efter walk over från Falerum
25 maj 2024 17:30
Fotboll

Fortsatt tungt för IFK Norrköping - förlust mot Malmö FF

Fortsatt tungt för IFK Norrköping - förlust mot Malmö FFFortsatt tungt för IFK Norrköping - förlust mot Malmö FF