fotboll

15 juni 2024 17:03
Fotboll

Förlust för Norrköping mot Kalmar med 0-2

Förlust för Norrköping mot Kalmar med 0-2Förlust för Norrköping mot Kalmar med 0-2

Kimstad avgjorde i andra halvlek mot Falerum

Kimstad avgjorde i andra halvlek mot FalerumKimstad avgjorde i andra halvlek mot Falerum
15 juni 2024 15:41
Fotboll

Erik Sundell målskytt - men Vånga föll

Erik Sundell målskytt - men Vånga föllErik Sundell målskytt - men Vånga föll
Fotboll

Sead Muric målskytt när Eneby sänkte Karlslund

Sead Muric målskytt när Eneby sänkte KarlslundSead Muric målskytt när Eneby sänkte Karlslund
15 juni 2024 15:16
Fotboll

Krokek vann igen - efter fem matcher utan seger

Krokek vann igen - efter fem matcher utan segerKrokek vann igen - efter fem matcher utan seger
15 juni 2024 13:50
Fotboll

Storförlust för Kättinge hemma mot Azech Oldb

Storförlust för Kättinge hemma mot Azech OldbStorförlust för Kättinge hemma mot Azech Oldb
15 juni 2024 13:16
Fotboll

Loddby tog klar seger mot Haga

Loddby tog klar seger mot HagaLoddby tog klar seger mot Haga
15 juni 2024 12:30
Fotboll

IFK:s drag – stängde träningen: "Ska inte läsa vad vi ska göra"

IFK:s drag – stängde träningen: "Ska inte läsa vad vi ska göra"IFK:s drag – stängde träningen: "Ska inte läsa vad vi ska göra"

Systrarna Cajlakovic debuterar för Tjust - se matchen här

Systrarna Cajlakovic debuterar för Tjust - se matchen härSystrarna Cajlakovic debuterar för Tjust - se matchen här
15 juni 2024 06:00
Sport

Han är NT:s nya fotbollsreporter: "Galet"

Han är NT:s nya fotbollsreporter: "Galet"Han är NT:s nya fotbollsreporter: "Galet"
"Jag satt uppe och skrev medan kompisarna var ute och festade"
15 juni 2024 01:58
Fotboll

Seger till Linköping efter walk over från Västra Husby

Seger till Linköping efter walk over från Västra HusbySeger till Linköping efter walk over från Västra Husby
14 juni 2024 22:43
Fotboll

Smedbys verklighet – kan ligga sist: "Vi är inte magiska"

Smedbys verklighet – kan ligga sist: "Vi är inte magiska"Smedbys verklighet – kan ligga sist: "Vi är inte magiska"
En vinst på de sju senaste matcherna"Det är inte så att vi är blåsta av banan"
14 juni 2024 22:16
Fotboll

Storförlust för Östra Ryd hemma mot Tallboda

Storförlust för Östra Ryd hemma mot TallbodaStorförlust för Östra Ryd hemma mot Tallboda
14 juni 2024 21:50
Fotboll

Edin Bejtja matchvinnare med dubbla mål när Sonstorp vann mot Torstorp B

Edin Bejtja matchvinnare med dubbla mål när Sonstorp vann mot Torstorp BEdin Bejtja matchvinnare med dubbla mål när Sonstorp vann mot Torstorp B
14 juni 2024 21:45
Fotboll

Fortsatt tungt för Saltängen - förlust mot Stegeborg

Fortsatt tungt för Saltängen - förlust mot StegeborgFortsatt tungt för Saltängen - förlust mot Stegeborg
14 juni 2024 21:28
Fotboll

Maximilian Malm och Daniel Rann målskyttar i Smedby AIS:s förlust

Maximilian Malm och Daniel Rann målskyttar i Smedby AIS:s förlustMaximilian Malm och Daniel Rann målskyttar i Smedby AIS:s förlust