9 juni 2024 08:00
Fotboll

IFK-anfallaren om måltorkan: "Ingenting som stressar mig"

IFK-anfallaren om måltorkan: "Ingenting som stressar mig"IFK-anfallaren om måltorkan: "Ingenting som stressar mig"
Framtidssvaret: "Inte otänkbart att jag stannar"Mållös i fem raka matcher
9 juni 2024 05:00
Fotboll

Förre landslagsstjärnan hyllar Sleipner: "Kommer gå långt"

Förre landslagsstjärnan hyllar Sleipner: "Kommer gå långt"Förre landslagsstjärnan hyllar Sleipner: "Kommer gå långt"
23 landskamper för SverigeTv: Sleipnerspelaren om att möta stjärnorna
8 juni 2024 19:20
Fotboll

IFK-mittfältaren: "Det är inte där vi förlorar matchen"

IFK-mittfältaren: "Det är inte där vi förlorar matchen"IFK-mittfältaren: "Det är inte där vi förlorar matchen"
"Vi har mycket att lära härifrån"Hyllar serieledarna: "En nivå bättre"
8 juni 2024 18:11
Fotboll

Irma Jusanovic målskytt när Lindö förlorade

Irma Jusanovic målskytt när Lindö förloradeIrma Jusanovic målskytt när Lindö förlorade

ADAS United vände halvtidsunderläge till seger

ADAS United vände halvtidsunderläge till segerADAS United vände halvtidsunderläge till seger
8 juni 2024 17:23
Fotboll

Johan Johnsson matchhjälte när Söderköping sänkte Sonstorp

Johan Johnsson matchhjälte när Söderköping sänkte SonstorpJohan Johnsson matchhjälte när Söderköping sänkte Sonstorp
8 juni 2024 17:08
Krönika

Gabriel Ohlsson: IFK var aldrig nära – om något år går det att ställa andra krav

IFK var aldrig nära – om något år går det att ställa andra kravIFK var aldrig nära – om något år går det att ställa andra krav
IFK:s resa har bara börjat"Det är inte orealistiskt någonstans"
8 juni 2024 16:38
Fotboll

Poäng för Lotorp - steg åt rätt håll mot Kenty B

Poäng för Lotorp - steg åt rätt håll mot Kenty BPoäng för Lotorp - steg åt rätt håll mot Kenty B

Mål av Albert Johansson och Hadar Sundberg när Sleipner förlorade

Mål av Albert Johansson och Hadar Sundberg när Sleipner förloradeMål av Albert Johansson och Hadar Sundberg när Sleipner förlorade
8 juni 2024 15:16
Fotboll

Bortaförlust för Valdemarsvik - 0-5 mot Vimmerby

Bortaförlust för Valdemarsvik - 0-5 mot VimmerbyBortaförlust för Valdemarsvik - 0-5 mot Vimmerby
8 juni 2024 15:11
Fotboll

Johansson poängräddare för Lotorp - på övertid mot Reijmyre

Johansson poängräddare för Lotorp - på övertid mot ReijmyreJohansson poängräddare för Lotorp - på övertid mot Reijmyre
8 juni 2024 15:10
Fotboll

Stark insats när Haga tog poäng borta mot Trix/Eneby

Stark insats när Haga tog poäng borta mot Trix/EnebyStark insats när Haga tog poäng borta mot Trix/Eneby
8 juni 2024 14:42
Fotboll

Häftig vändning av Skärblacka borta mot Rimforsa

Häftig vändning av Skärblacka borta mot RimforsaHäftig vändning av Skärblacka borta mot Rimforsa

Storseger för Kuddby hemma mot Torstorp B

Storseger för Kuddby hemma mot Torstorp BStorseger för Kuddby hemma mot Torstorp B
8 juni 2024 12:57
Fotboll

Grytgöl vann mot Bråvalla efter stark andra halvlek

Grytgöl vann mot Bråvalla efter stark andra halvlekGrytgöl vann mot Bråvalla efter stark andra halvlek
8 juni 2024 11:00