I NATT: Det hände medan du sov

Minst en person har konstaterats död sedan sex människor träffats av skott i Columbia Heights i USA:s huvudstad Washington, rapporterar lokala medier med hänvisning till polisen.

Minst en person har konstaterats död sedan sex människor träffats av skott i Columbia Heights i USA:s huvudstad Washington.

Minst en person har konstaterats död sedan sex människor träffats av skott i Columbia Heights i USA:s huvudstad Washington.

Foto: (Renee Jones Schneider/TT/Arkivbild

Östergötland2019-09-20 07:14

Lokalt

05.04 Byggnad i brand - oklar anledning. Strax innan klockan 05 på fredagens morgon inkom ett larm om brand till SOS.

06.00 De vill ha bort vargarna. Markägare och djurhållare i Hällestad vill att vargarna ska bort. Samtidigt kan det snart bli ännu fler vargar i området.

Inrikes

05.45 Man anhållen efter skottlossning i Uppsala. En man i 20-årsåldern är anhållen misstänkt för att ligga bakom skottet mot en tonårig pojke i stadsdelen Gottsunda i Uppsala under torsdagskvällen.

05.54 Explosion i Lund – bombskydd på väg.En bil har sprängts i ett ytterområde i Lund. Enligt polisen har platsen spärrats av i avvaktan på att nationella bombskyddet ska säkra platsen. Förhör har hållits med personer men ingen är gripen.

Utrikes

06.04 Sex skjutna i Washington. Minst en person har konstaterats död sedan sex människor träffats av skott i Columbia Heights i USA:s huvudstad Washington, rapporterar lokala medier med hänvisning till polisen.

Sport

23.13 17-årig doldis räddade Man United från fiasko. Manchester United var på väg mot en rejäl missräkning i Europa League. Då klev blott 17-årige Mason Greenwood fram och gjorde matchens enda mål mot Astana.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!