Därför väljer IFK-profilen att engagera sig i klubben igenDärför väljer IFK-profilen att engagera sig i klubben igen
Tog upp laget i allsvenskan – nu kan han ta plats i styrelsen"Ett nytt kapitel"

Guldtränaren lämnar rivalen – flyttar hem till NorrköpingGuldtränaren lämnar rivalen – flyttar hem till Norrköping
Så svarar 42-åringen om framtiden"Vill hem till huset"
21 februari 2024 09:43
Fotboll

Uppgifter: Anfallaren på plats i Norrköping – lunchmöte med IFK

Uppgifter: Anfallaren på plats i Norrköping – lunchmöte med IFKUppgifter: Anfallaren på plats i Norrköping – lunchmöte med IFK
Läkarundersökning återstårUppges lämna Danmark för allsvenskan Tyck till här
21 februari 2024 05:00
Fotboll

Efter utlåningen: Kämpar för att ta en plats i IFK:s A-trupp

Efter utlåningen: Kämpar för att ta en plats i IFK:s A-truppEfter utlåningen: Kämpar för att ta en plats i IFK:s A-trupp
Selma, 20, vill ta nästa steg"Kul att vara med i en allsvensk miljö"
21 februari 2024 02:00
Basket

Viktiga poäng på spel när Dolphins gästar Visby – se matchen här

Viktiga poäng på spel när Dolphins gästar Visby – se matchen härViktiga poäng på spel när Dolphins gästar Visby – se matchen här
Går för tredje rakaNyförvärvet i spel igen
20 februari 2024 21:48
Ishockey

Dalen J20 kvalklart efter seger mot Vita Hästen J20

Dalen J20 kvalklart efter seger mot Vita Hästen J20Dalen J20 kvalklart efter seger mot Vita Hästen J20
20 februari 2024 20:15
Bowling

Norrköpings bowling-nestor har gått bort: "En fin människa"

Norrköpings bowling-nestor har gått bort: "En fin människa"Norrköpings bowling-nestor har gått bort: "En fin människa"
Örnen trogen sedan 80-talet och hade internationella uppdrag"Alla kände honom"
20 februari 2024 17:00
Söderköping

De unika siffrorna i den historiska matchen

De unika siffrorna i den historiska matchenDe unika siffrorna i den historiska matchen
"Vi hade missbedömt både vår egen och deras slagstyrka"
20 februari 2024 11:09
Fotboll

Uppgifter: IFK:s förre skyttekung på väg till allsvenskan

Uppgifter: IFK:s förre skyttekung på väg till allsvenskanUppgifter: IFK:s förre skyttekung på väg till allsvenskan
Strejkade sig bort från NorrköpingVann skytteliganTyck till här
20 februari 2024 10:53
Fotboll

IFK kan låna ut målvakten – här provtränar han just nu

IFK kan låna ut målvakten – här provtränar han just nuIFK kan låna ut målvakten – här provtränar han just nu
Spelade match den gångna helgen för klassiska klubbenBeskedet om Anton Eriksson
20 februari 2024 09:26
Fotboll

Lämnade IFK – återförenas i samma klubb i Norge

Lämnade IFK – återförenas i samma klubb i Norge Lämnade IFK – återförenas i samma klubb i Norge
Pekings ex-duo kommer tränas av världsmittfältarens pappa
20 februari 2024 05:00
Fotboll

Minut för minut – så var nyförvärvets första IFK-match

Minut för minut – så var nyförvärvets första IFK-matchMinut för minut – så var nyförvärvets första IFK-match
"Vi kanske blev lite blyga där"Sporten punktmarkerade nyförvärvet mot Brage
19 februari 2024 17:30
Fotboll

Fyra namn ska väljas in i "Pekings" styrelse – här är förslagen

Fyra namn ska väljas in i "Pekings" styrelse – här är förslagenFyra namn ska väljas in i "Pekings" styrelse – här är förslagen
"Vi har kommit fram till att de personerna skulle göra det alldeles ypperligt"
19 februari 2024 16:26
Fotboll

Här är beskedet från förbundet – efter IFK-stjärnans röda kort

Här är beskedet från förbundet – efter IFK-stjärnans röda kortHär är beskedet från förbundet – efter IFK-stjärnans röda kort
Så många matchers avstängning kan det bli"Disciplinnämnden kommer att ta beslut"
19 februari 2024 09:06
Ishockey

"Macke" går mot SHL-debut – som 39-åring: "Man ska aldrig ge upp"

"Macke" går mot SHL-debut – som 39-åring: "Man ska aldrig ge upp""Macke" går mot SHL-debut – som 39-åring: "Man ska aldrig ge upp"
"Jag skulle inte hoppa på det om jag inte trodde att jag skulle klara av det"
19 februari 2024 06:00
Fotboll

Lushaku om nya spelsättet: "Ibland är jag för lugn"

Lushaku om nya spelsättet: "Ibland är jag för lugn"Lushaku om nya spelsättet: "Ibland är jag för lugn"
Spelade från start i första tävlingsmatchen"Kommit in ganska bra i spelet"
18 februari 2024 20:42
Krönika

David Hernqvist: Fem punkter: IFK har gjort det svårt för sig själva

Fem punkter: IFK har gjort det svårt för sig självaFem punkter: IFK har gjort det svårt för sig själva
Bara oavgjort i första matchen"Var det något islänningen inte var inblandad i?"
18 februari 2024 19:27
Fotboll

Kallduschen i cupen – sent baklängesmål och stjärnan utvisad

Kallduschen i cupen – sent baklängesmål och stjärnan utvisadKallduschen i cupen – sent baklängesmål och stjärnan utvisad
Straffmiss och rött kort "Svårt att överhuvudtaget komma in i spelet"
18 februari 2024 18:12
Ishockey

Vita Hästen klar seriesegrare efter seger

Vita Hästen klar seriesegrare efter segerVita Hästen klar seriesegrare efter seger
18 februari 2024 18:00
Innebandy

Svårstoppade IBF Västerås fortsätter vinna - 5-4 mot svaga Finspång

Svårstoppade IBF Västerås fortsätter vinna - 5-4 mot svaga FinspångSvårstoppade IBF Västerås fortsätter vinna - 5-4 mot svaga Finspång