Österviking vann - och toppar tabellenÖsterviking vann - och toppar tabellen
21 juni 2024 01:20
Fotboll

Storförlust för Lotorp - 1-10 mot Norrk Bosna B

Storförlust för Lotorp - 1-10 mot Norrk Bosna BStorförlust för Lotorp - 1-10 mot Norrk Bosna B
18 juni 2024 21:51
Fotboll

Fortsatt tungt för Lotorp - förlust mot Svärtinge B

Fortsatt tungt för Lotorp - förlust mot Svärtinge BFortsatt tungt för Lotorp - förlust mot Svärtinge B
18 juni 2024 21:41
Fotboll

Grytgöl utklassat av Lindö B borta - med 0-5

Grytgöl utklassat av Lindö B borta - med 0-5Grytgöl utklassat av Lindö B borta - med 0-5
18 juni 2024 21:20
Fotboll

Storseger för Österviking borta mot Kättinge

Storseger för Österviking borta mot KättingeStorseger för Österviking borta mot Kättinge
15 juni 2024 13:50
Fotboll

Storförlust för Kättinge hemma mot Azech Oldb

Storförlust för Kättinge hemma mot Azech OldbStorförlust för Kättinge hemma mot Azech Oldb
12 juni 2024 21:13
Fotboll

Ludvig Johansson det stora utropstecknet för Simonstorp

Ludvig Johansson det stora utropstecknet för SimonstorpLudvig Johansson det stora utropstecknet för Simonstorp
12 juni 2024 20:58
Fotboll

Christoffer Nordkvists mål räckte inte för Bråvalla

Christoffer Nordkvists mål räckte inte för BråvallaChristoffer Nordkvists mål räckte inte för Bråvalla
Fotboll

Filip Kantedal matchhjälte för Österviking

Filip Kantedal matchhjälte för ÖstervikingFilip Kantedal matchhjälte för Österviking
11 juni 2024 21:37
Fotboll

Bahez Zandi gjorde två mål när Lindö B vann

Bahez Zandi gjorde två mål när Lindö B vannBahez Zandi gjorde två mål när Lindö B vann
8 juni 2024 15:11
Fotboll

Johansson poängräddare för Lotorp - på övertid mot Reijmyre

Johansson poängräddare för Lotorp - på övertid mot ReijmyreJohansson poängräddare för Lotorp - på övertid mot Reijmyre
8 juni 2024 12:57
Fotboll

Grytgöl vann mot Bråvalla efter stark andra halvlek

Grytgöl vann mot Bråvalla efter stark andra halvlekGrytgöl vann mot Bråvalla efter stark andra halvlek
7 juni 2024 21:17
Fotboll

Österviking segrare hemma mot Azech Oldb

Österviking segrare hemma mot Azech OldbÖsterviking segrare hemma mot Azech Oldb
5 juni 2024 22:12
Fotboll

Simonstorp vann tidiga seriefinalen mot Kättinge

Simonstorp vann tidiga seriefinalen mot KättingeSimonstorp vann tidiga seriefinalen mot Kättinge
1 juni 2024 19:08
Fotboll

Mikael Thyselius i målform när Grytgöl vann

Mikael Thyselius i målform när Grytgöl vannMikael Thyselius i målform när Grytgöl vann
1 juni 2024 17:54
Fotboll

Stark seger för Simonstorp i toppmatchen mot Österviking

Stark seger för Simonstorp i toppmatchen mot ÖstervikingStark seger för Simonstorp i toppmatchen mot Österviking
1 juni 2024 14:11
Fotboll

Kättinge vann efter John Nilssons dubbel

Kättinge vann efter John Nilssons dubbelKättinge vann efter John Nilssons dubbel
29 maj 2024 21:36
Fotboll

Reijmyre tappade ledningen mot Norrk Bosna B

Reijmyre tappade ledningen mot Norrk Bosna BReijmyre tappade ledningen mot Norrk Bosna B
29 maj 2024 21:09
Fotboll

Förlust för Bråvalla trots mål av Jonathan Nordkvist och Theodor Zobel

Förlust för Bråvalla trots mål av Jonathan Nordkvist och Theodor ZobelFörlust för Bråvalla trots mål av Jonathan Nordkvist och Theodor Zobel