Anton Kettle och Charlie Skullman målskyttar när Ringarum förloradeAnton Kettle och Charlie Skullman målskyttar när Ringarum förlorade
18 maj 2024 17:17
Fotboll

Alexander Andersson matchvinnare när Sonstorp vann mot Norrköping Bosna

Alexander Andersson matchvinnare när Sonstorp vann mot Norrköping BosnaAlexander Andersson matchvinnare när Sonstorp vann mot Norrköping Bosna
Fotboll

Yman poängräddare för Valdemarsvik B - i 89:e minuten mot Torstorp B

Yman poängräddare för Valdemarsvik B - i 89:e minuten mot Torstorp BYman poängräddare för Valdemarsvik B - i 89:e minuten mot Torstorp B

Söderköping utklassade Krokek - vann med 8-0

Söderköping utklassade Krokek - vann med 8-0Söderköping utklassade Krokek - vann med 8-0
18 maj 2024 13:10
Fotboll

Loddby besegrade Dagsberg - avgjorde i andra halvlek

Loddby besegrade Dagsberg - avgjorde i andra halvlekLoddby besegrade Dagsberg - avgjorde i andra halvlek
17 maj 2024 21:08
Fotboll

Förlust på hemmaplan för Ringarum mot Haga

Förlust på hemmaplan för Ringarum mot HagaFörlust på hemmaplan för Ringarum mot Haga
13 maj 2024 20:53
Fotboll

Seger för Söderköping mot Torstorp B efter drömstart

Seger för Söderköping mot Torstorp B efter drömstartSeger för Söderköping mot Torstorp B efter drömstart
11 maj 2024 17:24
Fotboll

Valdemarsvik B och Sonstorp delade på poängen

Valdemarsvik B och Sonstorp delade på poängenValdemarsvik B och Sonstorp delade på poängen

Norrköping Bosna vände och vann mot Kuddby

Norrköping Bosna vände och vann mot KuddbyNorrköping Bosna vände och vann mot Kuddby

Valdemarsvik B avgjorde i första halvlek mot Kuddby

Valdemarsvik B avgjorde i första halvlek mot KuddbyValdemarsvik B avgjorde i första halvlek mot Kuddby
4 maj 2024 19:21
Fotboll

Trots underläge - seger för Loddby mot Norrköping Bosna

Trots underläge - seger för Loddby mot Norrköping BosnaTrots underläge - seger för Loddby mot Norrköping Bosna
4 maj 2024 15:41
Fotboll

Anton Kettle tvåmålsskytt när Ringarum vann

Anton Kettle tvåmålsskytt när Ringarum vannAnton Kettle tvåmålsskytt när Ringarum vann
4 maj 2024 13:43
Fotboll

Danilo Predragovic i målform när Trix/Eneby vann

Danilo Predragovic i målform när Trix/Eneby vannDanilo Predragovic i målform när Trix/Eneby vann
Fotboll

Andreas Bengtsson fyramålsskytt i Dagsbergs seger mot Krokek

Andreas Bengtsson fyramålsskytt i Dagsbergs seger mot KrokekAndreas Bengtsson fyramålsskytt i Dagsbergs seger mot Krokek
4 maj 2024 12:57
Fotboll

Tre mål av Timmo Mildh när Torstorp B vann

Tre mål av Timmo Mildh när Torstorp B vannTre mål av Timmo Mildh när Torstorp B vann
1 maj 2024 20:11
Fotboll

Oavgjort möte mellan Kuddby och Söderköping

Oavgjort möte mellan Kuddby och SöderköpingOavgjort möte mellan Kuddby och Söderköping