Ståhl tvåa i Diamond League

Ståhl tvåa i Diamond LeagueStåhl tvåa i Diamond League
4 juni 2022 20:00
Friidrott

De var bästa lokala i Stockholm Marathon: "Mörbultad" – här är alla östgötar som gick i mål i löparfesten

De var bästa lokala i Stockholm Marathon: "Mörbultad" – här är alla östgötar som gick i mål i löparfestenDe var bästa lokala i Stockholm Marathon: "Mörbultad" – här är alla östgötar som gick i mål i löparfesten
2 juni 2022 07:00
Finspång

Har EM-silver och 24 SM-guld – blir nationaldagstalare

Har EM-silver och 24 SM-guld – blir nationaldagstalareHar EM-silver och 24 SM-guld – blir nationaldagstalare
1 juni 2022 22:19
Friidrott

Kolla in – känner du igen några som sprang loppet?

Kolla in – känner du igen några som sprang loppet?Kolla in – känner du igen några som sprang loppet?
1 juni 2022 21:42
Friidrott

Löparstjärnans avslöjande – vill kvala till EM i ny gren: "Jag funderar..."

Löparstjärnans avslöjande – vill kvala till EM i ny gren: "Jag funderar..."Löparstjärnans avslöjande – vill kvala till EM i ny gren: "Jag funderar..."
31 maj 2022 20:39
Friidrott

Formen höll inte i – Montler bara fyra

Formen höll inte i – Montler bara fyraFormen höll inte i – Montler bara fyra
31 maj 2022 15:30
Valdemarsvik

300 elever på plats efter tre års paus: "En härlig vi-känsla när hela skolan är med"

300 elever på plats efter tre års paus: "En härlig vi-känsla när hela skolan är med"300 elever på plats efter tre års paus: "En härlig vi-känsla när hela skolan är med"
28 maj 2022 23:03
Friidrott

Sagnia vann: "Trodde inte det var så långt"

Sagnia vann: "Trodde inte det var så långt"Sagnia vann: "Trodde inte det var så långt"
28 maj 2022 15:55
Friidrott

Dubbelt svenskt i Selfoss – Daniel Ståhl vann

Dubbelt svenskt i Selfoss – Daniel Ståhl vannDubbelt svenskt i Selfoss – Daniel Ståhl vann
28 maj 2022 06:29
Friidrott

Duplantis missnöjd trots seger: "Lite bitter"

Duplantis missnöjd trots seger: "Lite bitter"Duplantis missnöjd trots seger: "Lite bitter"
27 maj 2022 16:16
Friidrott

Duplantis rekordförsök sänds mitt i natten

Duplantis rekordförsök sänds mitt i nattenDuplantis rekordförsök sänds mitt i natten
26 maj 2022 17:42
Friidrott

Tjalve-talangen har rekordhöjd i sig: "Flög över..."

Tjalve-talangen har rekordhöjd i sig: "Flög över..."Tjalve-talangen har rekordhöjd i sig: "Flög över..."
25 maj 2022 22:02
Terränglöpning

Bildextra och startvideo: Lyckligt sekunddrama på Finspångs stadslopp

Bildextra och startvideo: Lyckligt sekunddrama på Finspångs stadsloppBildextra och startvideo: Lyckligt sekunddrama på Finspångs stadslopp

Semenya: Var beredd att visa mitt underliv

Semenya: Var beredd att visa mitt underlivSemenya: Var beredd att visa mitt underliv
23 maj 2022 11:45
Friidrott

Fartfylld helg för Tjalve – men inget finalavancemang

Fartfylld helg för Tjalve – men inget finalavancemangFartfylld helg för Tjalve – men inget finalavancemang
21 maj 2022 17:04
Friidrott

Ståhl slagen av slovenskt jättekast

Ståhl slagen av slovenskt jättekastStåhl slagen av slovenskt jättekast
21 maj 2022 15:56
Friidrott

Varvetchefen: "Måste återställa förtroendet"

Varvetchefen: "Måste återställa förtroendet"Varvetchefen: "Måste återställa förtroendet"
21 maj 2022 14:08