LIVE-TV: Vimmerby möter Linköping - se division 1-mötet härLIVE-TV: Vimmerby möter Linköping - se division 1-mötet här

Skadad efter premiärsuccén – nu laddar Åby-forwarden för comebackSkadad efter premiärsuccén – nu laddar Åby-forwarden för comeback

Åby föll efter svaga starten: "Körde över oss i början”

Åby föll efter svaga starten: "Körde över oss i början”Åby föll efter svaga starten: "Körde över oss i början”
1 oktober 2021 23:43
Innebandy

LIVE-TV: Libk avgör med tre sekunder kvar – vinner med 7-6 mot Sirius

LIVE-TV: Libk avgör med tre sekunder kvar – vinner med 7-6 mot SiriusLIVE-TV: Libk avgör med tre sekunder kvar – vinner med 7-6 mot Sirius
25 september 2021 17:07
Innebandy

Åbys imponerande säsongsstart: "Bättre än kalkylen"

Åbys imponerande säsongsstart: "Bättre än kalkylen"Åbys imponerande säsongsstart: "Bättre än kalkylen"
25 september 2021 15:13
Innebandy

Domarna åkte till fel stad (!) – då fick ersättarna lämna matlådorna och komma

Domarna åkte till fel stad (!) – då fick ersättarna lämna matlådorna och kommaDomarna åkte till fel stad (!) – då fick ersättarna lämna matlådorna och komma
25 september 2021 00:13
Innebandy

LIVE-TV: Libk söker revansch - tar emot Jönköping i sporthallen

LIVE-TV: Libk söker revansch - tar emot Jönköping i sporthallenLIVE-TV: Libk söker revansch - tar emot Jönköping i sporthallen
18 september 2021 18:30
Innebandy

Åby skrällde i seriepremiären: “Vilken match han gör”

Åby skrällde i seriepremiären: “Vilken match han gör”Åby skrällde i seriepremiären: “Vilken match han gör”
17 september 2021 07:30
Innebandy

Åbys veteran: "Kommer aldrig spela för en annan klubb"

Åbys veteran: "Kommer aldrig spela för en annan klubb"Åbys veteran: "Kommer aldrig spela för en annan klubb"
16 september 2021 00:36
Innebandy

LIVE-TV: Premiärdags - Vimmerby tar emot Ledberg i division 1

LIVE-TV: Premiärdags - Vimmerby tar emot Ledberg i division 1LIVE-TV: Premiärdags - Vimmerby tar emot Ledberg i division 1
15 september 2021 23:27
Innebandy

Så var SSL-premiären för Libk - se matchen i repris

Så var SSL-premiären för Libk - se matchen i reprisSå var SSL-premiären för Libk - se matchen i repris
12 september 2021 16:00
Innebandy

Åby föll i tuffa genrepet: "En tuff och hård match"

Åby föll i tuffa genrepet: "En tuff och hård match"Åby föll i tuffa genrepet: "En tuff och hård match"
5 september 2021 17:04
Innebandy

Åby blandade och gav: "Tog time out efter tio minuter"

Åby blandade och gav: "Tog time out efter tio minuter"Åby blandade och gav: "Tog time out efter tio minuter"
4 september 2021 15:38
Innebandy

Slog till med tre (!) Zorro-mål samma dag – se ett här

Slog till med tre (!) Zorro-mål samma dag – se ett härSlog till med tre (!) Zorro-mål samma dag – se ett här
29 augusti 2021 18:51
Innebandy

Oilers värvar ny målvakt från Solfjäderstaden

Oilers värvar ny målvakt från SolfjäderstadenOilers värvar ny målvakt från Solfjäderstaden
22 augusti 2021 14:40
Innebandy

Knapp förlust för Åby mot tippade topplaget

Knapp förlust för Åby mot tippade topplagetKnapp förlust för Åby mot tippade topplaget
26 juli 2021 16:55