De är hemma efter att nyligen ha varit linjedomare åt namn som John McEnroe, Jonas Björkman och Mats Wilander i Svaneholm Open.
Men vilka matcher de hade uppdragen i och vilka spelare som spelade nämner de inte vid namn under intervjun.
– Det finns en generell regel eftersom det är mycket vadslagning i sporten. Vi får inte nämna några speciella spelare eller matcher av den anledningen, berättar Johanna, 17, när vi möts vid Åby Tennisklubb.
Reglerna är strikta, efter de nya smarta armbandsurens intåg är de helt förbjudna att ha med sig in på banan.
Men i exempelvis ATP Champions tour, som lockar storpublik, är det en mer lättsam jargong inne på banan.
– De skulle visa lite mer känslor och driva lite med oss. Så man fick ta lite kommentarer ibland, men det var kul. Nu i Båstad är det betydligt mer seriöst, mer tävling så då gäller det att hålla mer strikt på reglerna. Annars kan man bli utkastad, säger Felicia Larsson. 16.
Det har gått fort för de båda tennistjejerna som på skoj skickade in ansökan om att gå domarutbildning i vintras. Det blev hårdpluggande av regelbok och provskrivning.
– Vi trodde egentligen inte att vi skulle komma in. Sedan kom vi med, det är inte vanligt när man är så pass nya som vi var. Men det fanns ett behov av domare just det här året. Lite spelade det väl roll att vi var tjejer, då de är ganska få. Men vi har faktiskt skött oss väldigt bra, säger Johanna som har en storebror som inspirerade dem.
– Viktor (Björklund) är elitdomare och har varit med om ganska mycket roliga saker i Båstad som domare. Min storebror är en förebild för mig. Bara för att man inte når ända fram själv som spelare eller kanske är tillräckligt bra kan man hjälpa tennisvärlden framåt, det känns bra, säger Johanna.
Efter utbildningen har det gått snabbt, förutom Svaneholm har de dömt i olika tävlingar samt främst elitungdomstävlingen Next Generation.
Är det skillnad på hur ni bemöts ute på planen?
– Det finns en skillnad på hur tjejer och killar som dömer bemöts. Men det är på ett bra sätt, inte dåligt. Det är ganska få tjejer som dömer. Nu är inte vi så erfarna domare än, men spelare är antingen sådana som testar dig, eller så är de mer förlåtande, säger Johanna.
De åker ned till Båstad under fredagen och ska döma WTA-tjejerna (Womens Tennis tournaments) fram till torsdag nästa vecka. Båda åbytjejerna säger att dömandet har breddat deras syn på sin sport och utvecklat dem.
– Jag älskar tennis. Det är verkligen kul att vara kvar i kulisserna när man inte spelar själv. Att ha varit domare ger ett annat perspektiv. Allt du måste veta runt omkring som du kanske inte brydde dig om som spelare ger en annan syn på rollen. Men det känns som att vi fått in en fot in i stora tennisvärlden och det känns riktigt roligt för framtiden, säger Felicia.