Stjärnan: "Jag är inte klar för SSK"

Först sköt han det viktiga 3–1-målet, fortsatte med att fira kontraktet innan han lämnade följande besked till Vita Hästens supportrar: "Jag vill stanna".

11 april 2019 22:25

I det segerstinna och högljudda omklädningsrummet lättade Christopher Fish vad han kände – och hur han ser på framtiden.

– Hur skönt som helst. Magiskt, det känns som vi vunnit SM-guld helt ärligt. Det var det här som var målet med kvalserien såklart. Att vara klara med en match kvar är ju....magiskt, säger forwarden som klivit fram till en stöttespelare i Hästens jobbiga situation.

Var det spänt innan?

– Nej, jag tycker vi kommer ut starkt. Jag skiter i hur det såg ut. Vi vann!

3–1-pucken i power play var 26-åringens viktigaste i kvalserien och under hela säsongen.

Målet sänkte Almtunas kvitteringsjakt och skjutsade Hästen närmare vinsten. När sedan Tranås knäckte Kristianstad i Skåne var saken klar och festen igång.

Christopher Fish har spekulerats vara på väg bort men dödade de ryktena med bestämdhet. Enligt uppgifter ska Fish ha gjort klart med allsvenska konkurrenten Södertälje.

– Jag hoppas jag blir kvar i Hästen. Jag är absolut inte klar för Södertälje, det är bara skriverier som vanligt. Det har varit ganska jobbigt faktiskt. Många tror att jag är klar när jag inte är det. Jag hoppas att jag blir kvar. Det har varit jävligt jobbigt.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
David Iwung