Vill ta revansch – på gamla hemmabanan: "Vi kan chocka"

Förlust mot moderklubben. Nu vill Vargarnas Ludvig Lindgren ta revansch direkt på gamla hemmabanan. "Det blir lite lättare att gå och handla då", säger han.

Ludvig Lindgren: "Jag testade en ny motor i dag (tisdag) och är ändå nöjd med responsen, men i morgon (onsdag) blir väl det riktiga testet."

Ludvig Lindgren: "Jag testade en ny motor i dag (tisdag) och är ändå nöjd med responsen, men i morgon (onsdag) blir väl det riktiga testet."

Foto: Axel Lundell

Speedway2024-07-03 07:00

Ludvig Lindgren, som tog sex poäng under tisdagskvällen, var märkbart besviken efter Vargarnas förlust och menar att man hade goda möjligheter till att lämna "Kråkvilan" som segrare. 

– Piss. Det är tråkigt att förlora en match som vi har och ska vinna. Vi låter dem ta över på slutet och det är för dåligt. De var vassare från grinden än vad vi var. Vi började bra hela laget men sen kom deras stjärnor i gång riktigt starkt på slutet. 

Men Vargarna behöver inte vänta länge på chansen till revansch mot Indianerna. Redan på onsdagen möts lagen igen. 

För Ludvig Lindgren blir det ett möte som sticker ut lite extra. Han kommer från Örebro och bor tio minuter ifrån Indianernas hemmabana Sannahed i Kumla. 

– Jag har väl egentligen kört mer för andra klubbar, men det är ju där jag är uppväxt. Det är alltid kul att komma tillbaka och träffa gamla kompisar och så men jag vill ju helst vinna också. Det blir lite lättare att gå och handla då, säger han med ett leende. 

Betyder den matchen mer för dig?

– Absolut, så är det ju. Jag hade velat vinna extra mycket i dag också (tisdag). Men det är som det är. Hatten av till dem, säger han. 

Trots att han återvänder till sin gamla hemmabana ser han inte några fördelar. 

– Den passar ju inte mig alls egentligen. Jag gillar små banor, men jag ska göra det bästa av situationen och hoppas på att resten av laget ska göra en succétävling, då kanske vi kan chocka några, säger han.

undefined
Ludvig Lindgren (blå).
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!