Vita Hästen J20 utklassade Vimmerby på bortaplan

Vita Hästen J20 dominerade stort när laget vann på bortaplan mot Vimmerby i J20 division 1 C syd herr i hockey med hela 8-0 (3-0, 3-0, 2-0).

Vimmerby HC förlorade mot Vita Hästen J20

Ishockey2024-10-19 14:15

Vita Hästen J20 spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom tre snabba mål i slutet av perioden av Emil Aldén, Luiz Liljeblad och Milliam Dahlgren. Och det var bara början. Vita Hästen J20 stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 0-3 till 0-6. Vita Hästen J20 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-0. Målen i sista perioden gjordes av Luiz Liljeblad och Milliam Dahlgren.

Vita Hästen J20:s Melvin Mörlin stod för fyra poäng, varav ett mål, Elliot Olofsson hade tre assists och Luiz Liljeblad gjorde tre mål.

Vimmerby ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Vita Hästen J20 ligger på andra plats.

Nästa motstånd för Vita Hästen J20 är Guts/Linköping J20. Lagen möts tisdag 29 oktober 19.40 i Himmelstalundshallen.