Tranås AIF vill ha Blomberg till ettan

Anton Blomberg är hemma i Motala igen och funderar på framtiden. Tranås AIF i ettan har gett honom ett bud att komma tillbaka.

Anton Blomberg är hemma i Motala igen, och har anbud från Tranås AIF i ettan. Men inget är klart om framtiden efter att han lämnat Tingsryd.

Anton Blomberg är hemma i Motala igen, och har anbud från Tranås AIF i ettan. Men inget är klart om framtiden efter att han lämnat Tingsryd.

Foto: Jens Bollius

Ishockey2019-11-06 17:31

– Det finns ett liggande förslag från mig som jag väntar på svar på. Vi behöver forwards till truppen, säger Stefan Fransson, sportchef/klubbchef i Tranås AIF.

Anton Blomberg lämnade nyligen allsvenska Tingsryd och ännu är det inte klart var 24-åringens hockeykarriär går vidare.

Tidigare har han spelat för Motala AIF, Linköpings HC, HV71, Hästen, Skövde och just Tranås AIF.

Efter ett par år i ettan skulle Blomberg ta sig till allsvenskan igen, men i Tingsryd blev det bara några månaders spel.

– Jag vet att han har andra alternativ och vi får se. Vi vill ha honom och det är upp till honom. Men vi vill ha svar ganska snart, säger Stefan Fransson.

 Anton Blomberg var på plats i Tranås i lördags och såg då Taif vinna mot topplaget Troja Ljungby.

Kompisen Marcus Schelin i Mjölby HC, Motalagrabbar båda två, såg Taifs seger tillsammans med Blomberg. Men Schelin vill inte kommentera var Anton Blomberg kan hamna härnäst.

– Vi såg på match ihop, det är det enda jag kan säga. Prata med Anton om det andra, säger Marcus Schelin.

Sporten har inte kunnat nå Anton Blomberg för en kommentar om hur han ser på fortsättningen i hockeyn, Tingsryd och Tranås AIF.

Blomberg har tidigare spelat i SHL och i SM-slutspel med Linköpings HC där han fostrades som junior.

Förra säsongens spel i Tranås AIF blev förkortat sedan han plågats av en knäskada. En skada som gjorde att han hoppade över fotboll i LSW på sommaren. Men skadan var läkt när han i höst inlett en ny resa med Tingsryd.

Karta: Motala
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!