Stark seger för Linköping Mighty Ravens

Fyra egna mål - men inte ett enda för Guts.

Linköping Mighty Ravens vann mot IK Guts Finspång

Ishockey2024-10-20 19:11

Linköping Mighty Ravens tog en klar seger hemma mot Guts i HockeyTrean södra D. Slutresultatet blev 4-0 (2-0, 0-0, 2-0).

I början av matchen var Linköping Mighty Ravens starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Filip Fahlström och Oscar Axelsson Ankarstam.

Andra perioden blev mållös. Linköping Mighty Ravens fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 4-0. Målen i sista perioden gjordes av Oscar Axelsson Ankarstam och Leo Jigerström Lundh.

För tabellens utseende betyder det här att Linköping Mighty Ravens ligger på tredje plats medan Guts har fjärdeplatsen.

Nästa motstånd för Linköping Mighty Ravens är Wettern. Guts tar sig an Valdemarsvik borta. Båda matcherna spelas söndag 27 oktober 16.00.