Glädjebeskedet: Nu sänder vi Vita Hästen på sajten

Här kommer goda nyheter till alla Vita Hästen-fans. Sporten sänder lagets alla hemmamatcher under resten av säsongen. Med start redan på torsdagen. "Vi är mycket nöjda och glada", säger klubbdirektören Fredrik Jensen.

Klappat och klart. Nu kommer du kunna följa Vita Hästens återtåg uppåt i seriesystemet live på sajten. Starten bli torsdagens match hemma mot Skara.

Klappat och klart. Nu kommer du kunna följa Vita Hästens återtåg uppåt i seriesystemet live på sajten. Starten bli torsdagens match hemma mot Skara.

Foto: Johny Daagh

Ishockey2024-01-11 10:00

Vita Hästens säsong har varit ett enda långt segertåg. Målet är att studsa tillbaka i seriesystemet så fort som möjligt efter förra årets konkurs – och det drar ihop sig till vårsäsongens slutspurt.

Norrköpingsklubben, som vann sin grundserie överlägset, har inlett alltrean med tre raka storsegrar. Nu kan du följa merparten av den fortsatta resan live på sajten. 

Sporten kan berätta att vi sänder alla hemmamatcher i alltrean, playoff och kvalserien. 

– En oerhört glädjande nyhet. Vi såg hur stort intresset för Vita Hästens nystart var redan under grundserien i höstas. Att nu kunna erbjuda alla prenumeranter vårens matcher i "Himpa", ända fram till det sista bytet, känns suveränt och kompletterar den bevakning vi gör av klubbens resa i stort, säger sportchef Jacob Sjölin.

Torsdagens match mot Skara i blir startskottet på en vår fylld med live-hockey. Pucken släpps 19.00 i Himmelstalundshallen – och på sajten.

undefined
Fredrik Jensen är nöjd med det nya sändningsavtalet med NT.

– Från Vita Hästens sida är vi mycket nöjda och glada för samarbetsavtalet gällande sändningar av våra matcher som vi nu tecknat med NT. Först och främst visar det återigen att det finns ett väldigt stort intresse för Vita Hästen och vår resa uppåt i seriesystemet och att vi därmed är mycket attraktiva att samarbeta med. Vi tror också att sändningarna via NT kommer leda till större spridning av våra matcher och därmed generera ett ännu större intresse kring Vita Hästen samtidigt som det är ett mervärde för våra supportrar, säger klubbdirektör Fredrik Jensen.

För att ta del av sändningarna behöver du teckna en Premium Digital-prenumeration, vilket går att göra här.

Lista: Matcher på sajten

Alltrean:

11 januari 19.00: Vita Hästen–Skara IK.

20 januari 15.00: Vita Hästen–Motala IF.

1 februari 19.00: Vita Hästen–Töreboda HF.

4 februari 16.00: Vita Hästen–Rönnängs IK.

17 februari 17.00: Vita Hästen–Sörhaga/Alingsås HK.

I playoff tillkommer en till två hemmamatcher som avgörs i bäst av tre matcher. Playoff spelas mellan 29 februari och 3 mars.

I kvalserien, det sista steget upp till division 2, väntar tre hemmamatcher för Vita Hästen. Kvalserien spelas preliminärt mellan 10 och 22 mars.

Fotnot: Det kan tillkomma fler bortamatcher.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!