Klart: Här är matcherna med Vita Hästen som vi sänder

Vita Hästens huvudtränare Patrik Degerstedt.
Vita Hästens huvudtränare Patrik Degerstedt.

Här är en häftig hockeynyhet inför säsongen: Sporten direktsänder flera av Vita Hästens bortamatcher. "En väldigt rolig satsning att kunna presentera", säger Jacob Sjölin, sportchef på Norrköpings Tidningar och Folkbladet.

Ishockey 4 oktober 2023 18:00

Ishockeysäsongen är tillbaka. Som bekant startar Vita Hästen om i division 3 efter vårens konkurs. Klättringen uppåt i seriesystemet börjar med premiären hemma mot Valdemarsvik på fredag kväll.

Sporten kommer att följa vägen tillbaka. Och delar av den ser ni på sajten.

Ett glädjande besked för alla Vita Hästen-supportrar är att Sporten säkrat rättigheterna till flera bortamatcher under hösten och nu kan sända ett paket av matcher i Hockeytrean Södra D.

– Den lokala livesporten är väldigt efterfrågad i Norrköping. Det ser vi på sajten. Därför är det väldigt roligt att kunna presentera den här satsningen och erbjuda våra prenumeranter att följa flera av Vita Hästens matcher. Vi ser hur supportrarna har slutit upp runt klubben efter konkursbeskedet och hur föreningen reser sig kommer vi förstås skildra på nära håll, säger Jacob Sjölin, sportchef på Norrköpings Tidningar och Folkbladet.

Prenumeranter kommer alltså att kunna se bortamötena med Linköping Mighty Ravens , Motala AIF och HC Wettern här på sajten.

Premiärsändningen är redan på söndag, i och med mötet med Motala på bortais. Nedsläpp 17.00.

Här är matcherna som vi kommer visa:

8 oktober 17.00: Motala AIF–Vita Hästen

15 oktober 16.00: HC Wettern–Vita Hästen

14 november 19.00: Linköping Mighty Ravens–Vita Hästen

19 november 16.00: Motala AIF–Vita Hästen

26 november 16.00: HC Wettern–Vita Hästen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa