Förlust för Vita Hästen efter tapp i tredje perioden mot Linköping

Trots en stabil insats i två perioder blev det förlust för Vita Hästen hemma mot Linköping i J18 Regional syd herr i hockey.

HC Vita Hästen förlorade mot Linköpings HC - NB

Ishockey2024-10-06 15:45

Bortalaget Linköping avgjorde i tredje perioden, och vann med 4-1 (1-0, 0-1, 3-0).

Linköping startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 53 sekunder slog David Norgren till assisterad av Douglas Paul. Efter 6.18 i andra perioden slog Emil Önander till, på pass av Liam Eneman och Mio Svanberg och kvitterade för Vita Hästen. Linköping spelade bra i tredje perioden och gick från 1-1 till 1-4 genom mål av Milton Carpenhammar, Douglas Paul och Axel Bjurman och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 3.25 kvar att spela.

Vita Hästen har en vinst och fyra förluster och 15-24 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Linköping har tre vinster och två förluster och 23-16 i målskillnad.

Efter fem matcher har Vita Hästen nu fyra poäng och Linköping har tio poäng.

Nästa motstånd för Vita Hästen är Växjö. Lagen möts torsdag 10 oktober 19.00 i Vida Arena.