Albin Ivarsson-Hamberg i målform när Vita Hästen vann

Hemmalaget Vita Hästen tog hem de tre poängen efter seger mot HC Lidköping i HockeyTvåan södra A herr. 3-1 (0-0, 3-0, 0-1) slutade lördagens match.

HC Vita Hästen vann mot HC Lidköping

Ishockey2024-10-12 19:09

Vita Hästens huvudtränare Johan Hellström kommenterade matchen:

- Tycker vi håller ihop laget bra över hela banan idag, vinner det fysiska spelet och har en lagom kreativ offensiv.

Första perioden blev mållös. I andra perioden var det Vita Hästen som var starkast och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Albin Ivarsson-Hamberg och ett mål av Jacob Tenemyr. 8.27 in i tredje perioden slog Hampus Höglund till framspelad av Oscar Ahokas och Hampus Johansson och reducerade för HC Lidköping. Men mer än så orkade HC Lidköping inte med.

HC Lidköping har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fem spelade matcher. Vita Hästen har tio poäng.

Nästa motstånd för Vita Hästen är Motala. Lagen möts onsdag 16 oktober 19.00 i Hargassner Hallen.