Adam Magnussons mål räckte inte när Finspång föll mot Onyx

Finspång förlorade mötet med Onyx borta med 1-3 (0-0, 0-1, 1-2) i division 1 Mellersta herr i innebandy på lördagen.

Onyx IBS vann mot Finspång

Innebandy2024-10-05 18:24

Den första perioden slutade mållös. Det var först 6.27 in i andra perioden som Onyx tog ledningen genom Kevin Hultman framspelad av Oliver Aldén.

2.27 in i tredje perioden nätade Finspångs Adam Magnusson framspelad av Melker Vastesson och kvitterade för Finspång.

12.34 in i perioden slog Viggo Lysell till på pass av Rasmus Gustafsson och gav laget ledningen för Onyx.

Onyx punkterade matchen med ett 3-1-mål med sex sekunder kvar att spela genom Oliver Aldén. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

Nästa motstånd för Finspång är ÖSK Innebandy. Lagen möts söndag 13 oktober 16.00 i Arena Grosvad.