Tio direktsända matcher i helgen – så sänder vi

Det är inte fel att kalla helgen för maxad när det kommer till sändningsutbudet. Med fredagskvällen inkluderad erbjuder vi tio matcher under veckoslutet. ÅFF, Sylvia, Maif och IFK-Dam i vanlig ordning. Men utöver det också en del premiärer i damettan och division 3 på herrsidan.

Fotboll 8 april 2022 14:00

Som vanligt visar vi samtliga matcher med lagen i Ettan och Elitettan. Men nu hoppar även division 3-serien i gång och damernas division 1. Det ger en ny helg som kantas av härliga premiärmatcher där det inte lär saknas underhållning på sajten. 

Här är matcherna vi sänder...

Fredag:
19:00: Torstorps IK – Borens IK Herr (Seriepremiär!)
– Division 3 nordöstra Götaland har smygpremiär redan under fredagskvällen när de flesta andra lagen hoppar i gång under lördagen. Se Finspångslaget ta emot Boren i en mycket spännande premiärmatch. 

19:30: Sleipner – Karlbergs BK
– Sleipner åkte på en tuff premiärförlust förra helgen och söker revansch hemma mot Karlberg. Det blir första matchen på hemmaplan för "randigt" sen återkomsten till division 2. 

Superlördag:
14:00: Rävåsens IK Karlskoga – IFK Norrköping Dam
– Här ska IFK-damerna vara en stor favorit borta mot nykomlingen från Karlskoga. I en premiärmatch förra helgen där "Peking" hade svårt att skapa chanser blev till sist en 1-0-förlust mot Lidköping. Det blir mycket intressant att se hur IFK, som förväntas föra matchen, hanterar uppgiften under lördagen. 

14:00: Sandvikens IF – Motala AIF
– Maif fick en pangstart på säsongen när de tvålade dit örebrolaget BK Forward ordentligt. Nu väntar en tuff bortamatch i Sandviken som var ett topplag i fjol. Ska Maif skrälla genom att ta andra raka segern i säsongsupptakten?

15:00: Mjölby AI – Angered BK
– Vi sände förra helgens premiärmatch i Örebro där Mai knep med sig en pinne hem. En utan tvekan stark poäng i en svår bortamatch. Nu väntar första matchen på hemmaplan den här säsongen när Angered gästar Vifolkavallen. 

15:00: BK Ljungsbro – Åby IK (Seriepremiär!)
– Även Ljungsbro och Åby premiärspelar under helgen i division 3. Ett hemmalag som stod för en stark säsong i fjol som tar sig an nykomlingen Åby från Norrköping. 

16:00: Borens IK Dam – Boo FF (Seriepremiär!)
– Boren gör sin första match i division 1 efter att ha gått upp från division 2 i fjol. För motståndet står stockholmslaget Boo FF. Hemmalaget kommer att hålla hemmapremiären på Idrottsparken i Motala i väntan på att Borens IP blir spelduglig. 

16:00: Åtvidabergs FF – Ängelholms FF
– Det får väl ändå anses ha varit en relativt lyckad premiärmatch för "Åtvid" som löste en pinne nere i Skåne – även om det länge såg ut att kunna bli tre. Under lördagseftermiddagen och vidare in på kvällen väntar hemmapremiären på Kopparvallen när Ängelholm kommer på besök. 

16:00: IF Sylvia – Team Thorengruppen FF
– Efter tre mål framåt, samtliga gjorda av Marwan Bazi, plockade Sylvia tre poäng i den första matchen i Ettan Norra förra helgen. Nu väntar ny match när Thorengruppen kommer på besök. En bra chans för Sylvia att få en kalasstart på säsongen med två raka segrar. 
 

Söndag:
15:00: Västerviks FF – FC Linköping City (Seriepremiär!)
– VFF tar emot City. Det är alltså ytterligare en premiärmatch i division 3 att njuta av för att sätta punkt för vår maxade helg. Linköping City bygger nytt igen och bara dagar innan premiären har lagets tilltänkte huvudtränare klivit åt sidan. Vilken nivå håller årets City i division 3? 
 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa
Läs mer!
Fotboll

Rubensson har inte gett upp guldet

Rubensson har inte gett upp guldet
Fotboll

Häcken utslaget ur Champions League

Häcken utslaget ur Champions League
Fotboll

Debutanter släpps fram i VM-uppladdningen

Debutanter släpps fram i VM-uppladdningen
Fotboll

Fischer: "En livstid av glädje"

Fischer: "En livstid av glädje"

TV: Se det bästa från helgens matcher

TV: Se det bästa från helgens matcher
Visa fler