SUPERONSDAG: Så följer du ditt lag ikväll

Fyra livesändningar och liverapportering från IFK:s match mot AIK. Här är din guide till ännu en fullspäckad fotbollskväll.

Fullspäckad kväll. IFK Norrköping går för andra raka, samtliga Ettan-lag i östergötland är sysselsatta och Dagsberg och Torstorp drabbar samman. Följ matcherna på våra sajter ikväll.

Fullspäckad kväll. IFK Norrköping går för andra raka, samtliga Ettan-lag i östergötland är sysselsatta och Dagsberg och Torstorp drabbar samman. Följ matcherna på våra sajter ikväll.

Foto: Montage

Fotboll2020-06-17 15:30

Den efterlängtade fotbollspremiärdagen var i söndags och innehöll så mycket som sex livesändningar. Nu är det dags för ytterligaren en kväll fylld med livesport för dig som prenumerant. Så här livesänder och rapporterar vi under kvällen. 

LIVE-TV 18:55: Täby FK - IF Sylvia
– Sylvia vann premiären mot IFK Luleå på övertygande vis med 4-1. Nu går Norrköpingslaget för andra raka borta mot Täby. Håll utkik efter Niklas Söderberg som var tvåmålsskytt i premiären.

LIVE-TV 18:55: Qviding FIF - FC Linköping City
– En pinne i premiären mot Trollhättan var en missräkning för City som har ambitioner att nå Superettan. Nu väntar en lurig bortamatch mot Qviding som, precis som City, inkasserade en poäng i premiären efter 2-2 mot Utsikten. 

LIVE-TV 18:55: Motala AIF - Skövde AIK
– Det blev en hedersam förlust för nykomlingen Maif i premiären. IFK Värnamo blev då för svåra och Motalalaget fick lämna planen utan mål. Kommer första nätkänningen ikväll? 

LIVE-TV 18:55: Dagsbergs IF - Torstorps IF
– Det blir livesändning från anrika Dagsbergsvallen ikväll. Dagsberg som premiärspelade i helgen (man spelade 1-1 mot Skärblacka) tar emot Torstorp som spelar sin första match på mycket länge ikväll. 

Dessutom:
– IFK Norrköping, som vann premiären mot Kalmar FF med 2-1, går för andra raka i fotbollsallsvenskan. Men det lär inte bli en lätt match. För motståndet står AIK på Friends Arena. Ett AIK som premiärvann borta mot Örebro SK och som också är intresserade av en andra raka seger. IFK lär hoppas på en repris från fjolåret då man bortabesegrade "Gnaget" med 2-0 efter en av säsongens vassaste prestationer. Christoffer Nyman stod då för båda målen. 

Sportens David Iwung och Johny Daagh finns på plats på Friends Arena och rapporterar från matchen. 

Mer inför matchen: 
Iwung: "Därför ska Smith spelas".
Skadeläget inför matchen. 
Jens Gustafsson inför tuffa bortamatchen.
AIK-tränaren om "Totte" - "Högkaratig spelare"

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!