Segerlös svit bröts när Sleipner vann mot Mjölby AI

Det var länge sedan Sleipner stod som segrare i division 2 södra Svealand herr i fotboll.

Mjölby AI förlorade mot IK Sleipner

Fotboll2024-10-12 18:12

Men i lördagens match mot Mjölby AI på bortaplan blev det till slut seger, efter åtta raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 5-2 (2-0).

Gästande Sleipner startade matchen bäst och tog ledningen. Jonatan Gren gjorde målet, redan i 15:e minuten.

Sleipner gjorde 0-2 i 24:e minuten, när Isak Arvidsson Najhi slog till. Direkt efter pausen nätade Stephen Kigongo och reducerade åt Mjölby AI.

I 50:e minuten nätade Buster Blosse, och gjorde 1-3.

Mjölby AI reducerade till 2-3 bara en minut senare på nytt genom Stephen Kigongo. Men mer än så orkade Mjölby AI inte med.

Jonatan Gren, återigen, ökade Sleipners ledning med knappa kvarten kvar.

Och med åtta minuter kvar att spela ökade Sleipner ledningen genom Buster Blosse.

Med en omgång kvar är Mjölby AI sist i serien, medan Sleipner är på sjunde plats.

Motståndare i sista omgången för Sleipner är Syrianska. Lagen möts söndag 20 oktober 14.00 på Platinumcars Arena.