Seger gör att Österviking är klart för division 5

Matchen borta mot Norrk Bosna B i division 6 Östergötland östra herr i fotboll slutade 4-2 (4-2).

Norrköpings IF Bosna B förlorade mot IK Österviking

Fotboll2024-10-12 14:30

Det gör att Österviking är klart för division 5 efter att ha vunnit serien.

Gästerna Österviking startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Lukas Viktorsson till.

Norrk Bosna B kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Forster Addae, i 15:e minuten.

Österviking tog ledningen på nytt i 25:e minuten, när Emil Andersson hittade rätt.

Norrk Bosna B kvitterade till 2-2 i 35:e minuten, när Mahir Halimanovic fick träff.

Österviking tog ledningen i slutet av första halvleken, genom Oscar Af Forselles.

Österviking ökade ledningen till 2-4 bara tre minuter senare genom Filip Kantedal. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Österviking med 4-2.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Norrk Bosna B slutar på fjärde plats, och Österviking på första plats.