Ringarum vann klart mot Krokek på Ringvallen

Redan i första halvlek tog Ringarum greppet om hemmamatchen mot Krokek på lördagen.

Ringarums IF vann mot Krokek

Fotboll2024-08-24 16:40

Och i andra halvlek utökades 3-1-ledningen och matchen i division 5 Östergötland östra herr i fotboll slutade 5-2.

- Fruktansvärt skönt med en seger efter alla motgångar i början av hösten! Vi gav onödigt bort 0-1 i början av matchen, men hämtade oss snabbt och segern var fullt rättvis och aldrig riktigt hotad! Vi fortsätter kämpa hårt för att klara kontraktet, även om det är långt upp i nuläget..., tyckte Ringarums tränare Magnus Andersson, efter matchen.

Krokek startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Linus Pehrsson till.

Ringarum kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Magnus Andersson, i nionde minuten.

Ringarum tog också ledningen i 32:a minuten, när Edvin Börjeteg slog till.

Ringarum gjorde 3-1 i 35:e minuten, när Charlie Skullman fick träff. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Morten Sletvold Johansen träff och ökade ledningen för Ringarum.

I 72:a minuten reducerade Alvin Henriksson för Krokek. Fler mål än så blev det inte för Krokek.

Men med sex minuter kvar att spela ökade Ringarum ledningen genom Anton Kettle.

Krokek ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Ringarum är på elfte plats.

Nästa motstånd för Ringarum är Haga. Lagen möts lördag 31 augusti 15.00 på Monnes IP.