Revansch när Krokek besegrade Söderköping

När Krokek och Söderköping senast gjorde upp var Söderköping klart bättre och vann med hela 8-0.

Krokek vann mot Söderköping

Fotboll2024-09-21 17:38

På lördagen tog Krokek revansch genom att vinna med 3-2 (2-0) på hemmaplan i division 5 Östergötland östra herr i fotboll.

Linus Pehrsson blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål på tilläggstid.

Krokek fick en bra start på matchen. Robin Påhlman slog till, redan i sjunde minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Alexander Arén Mjösberg, i 15:e minuten. Direkt efter pausen gjorde Felix Bjerselius mål och reducerade åt Söderköping.

I 72:a minuten kvitterade Alexander Andersson för Söderköping.

Det matchavgörande målet kom på stopptid, när Linus Pehrsson slog till och gjorde 3-2 för Krokek.

Det här var Krokeks andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Söderköpings tredje uddamålsförlust.

Krokeks nya tabellposition är sjunde plats, medan Söderköping är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Krokek är Trix/Eneby. Lagen möts onsdag 25 september 19.00 på Maxivallen. Söderköping tar sig an Ringarum hemma måndag 30 september 19.15.