Momodou Lamin Sillah het när Valdemarsvik B vann

Valdemarsvik B vann mot gästande Loddby i division 5 Östergötland östra herr i fotboll. 4-2 (2-1) slutade onsdagens match.

Valdemarsviks IF B vann mot Loddby IF

Fotboll2024-08-14 21:36

Loddby hade en fin rad med åtta raka matcher utan förlust inför onsdagens match.

Valdemarsvik B gjorde första målet. Philip Kettle gjorde målet, redan i elfte minuten.

Laget gjorde 2-0 i 19:e minuten, genom Momodou Lamin Sillah.

Loddby reducerade till 2-1 alldeles före halvtidspausen, genom Oscar Petersson. Det dröjde till den 71:a minuten innan Andreas Nord Bardun kvitterade för Loddby.

Lucas Yman gav Valdemarsvik B ledningen i 80:e minuten. Målet var Lucas Ymans femte i division 5 Östergötland östra herr.

Och med åtta minuter kvar att spela ökade Valdemarsvik B ledningen genom Momodou Lamin Sillah. 4-2-målet blev matchens sista.

Valdemarsvik B har två segrar och tre förluster och 6-9 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att Valdemarsvik B ligger på fjärde plats i tabellen, och att Loddby fortfarande leder serien, tre poäng före Norrköping Bosna.

Valdemarsvik B tar sig an Kuddby i nästa match borta lördag 17 augusti 11.00. Loddby möter samma dag 14.00 Norrköping Bosna hemma.