Matchguide: Se tre direktsända matcher på sajten

LFC genrepar inför Svenska Cupen, IFK-damerna fortsätter förberedelserna inför Elitettan och Linköping IBK vill säkra slutspelsplatsen. Allt finns att följa under lördagseftermiddagen och vidare in på kvällen. Här är hålltiderna och allt nyttigt att veta inför våra tre direktsända matcher idag.

Fullt med underhållning på sajterna idag. LFC, IFK och Libk har siktet inställt på varsin match under lördagen.

Fullt med underhållning på sajterna idag. LFC, IFK och Libk har siktet inställt på varsin match under lördagen.

Foto: Montage

Fotboll2021-03-06 10:12

Lördagar betyder fullt med direktsända matcher på våra sajter och under dagen finns det tre högintressanta matcher att ta del av. 

Här är dagens direktsända matcher:

LIVE-TV 13:50: Linköpings FC – Eskilstuna United DFF

– VI fortsätter att följa LFC:s försäsong på våra sajter. Under lördagen gör vi det bäst genom att direktsända genrepet inför Svenska Cupen-gruppspelet när laget ställs mot Eskilstuna. Den nya LFC-truppen ser intressant ut och har visat fina resultat på försäsongen. Maanum dominerar på mittfältet i vanlig ordning samtidigt som nyförvärvet Therese Simonsson gör det hon värvats för: Nämligen mål. 14:00 sparkas matchen i gång på Linköping Arena. Våra egna kommentatorer Jim Petersson och Jan Melle drar i gång sändningen redan 13:50. 

LÄS MER: Landström skruvar gärna frisparkana i LFC

LÄS MER: Klart: Så spelar LFC i cupen – är bäddat för gruppfinal

LIVE-TV 14:25: IFK Norrköping – Lidköpings FK

– Det fortsätter att hagla intressanta försäsongsprov för IFK Norrköping. Efter hedersamma förlusten förra helgen mot ett LFC som var numret för stort kommer här en drabbning mot en av seriekonkurrenterna i vår. Lidköping, som slutade på 11:e plats i Elitettan i fjol, står för motståndet. Kommer IFK-damernas första försäsongsmål idag?

LÄS MER: "Jag hörde att ni kommentatorer reagerade på den"

LIVE-TV 15:50: IBF Falun – Linköping IBK

– Libk befinner sig, något oväntat, i en högdramatisk streckstrid om slutspelsplatser. Linköping, Helsingborg och Pixbo slåss om två platser – och ett lag ska bort. I sista omgången möter dessutom östgötarna just Helsingborg. Men under lördagen kan allt bli klart. Vinner Linköping borta mot Falun så är sake klar – då blir det slutspel. Men det lär inte bli lätt. Även om tabelltrean har några mindre stabila insatser bakom sig så är det en av de svårare uppgifterna att ta sig an i SSL. 

LÄS MER: Libkstjärnans prognos osäker: "Frustrerande"

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!