Målfest när Norrköping Bosna krossade Haga

Norrköping Bosna hade inga problem med Haga i division 5 Östergötland östra herr i fotboll, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-0 (3-0).

Norrköpings IF Bosna vann mot Haga FF

Fotboll2024-09-28 15:26

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för Norrköping Bosnas Forster Addae, som stod för hela fyra mål i matchen.

Resultatet innebär 14:e matchen i rad utan förlust för Norrköping Bosna.

Norrköping Bosna startade matchen bäst och tog ledningen. Forster Addae slog till, redan i 14:e minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter en dryg halvtimmes spel, ännu en gång genom Forster Addae på straff.

Norrköping Bosna gjorde också 3-0 strax före halvtidsvilan, genom Amar Radetinac på straff. I 65:e minuten slog Forster Addae till, och gjorde 4-0 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Tarik Bosnic gjorde dessutom 5-0 i 67:e minuten.

Norrköping Bosna ökade ledningen på nytt, till 6-0, bara fem minuter senare återigen genom Forster Addae.

Till slut kom också 7-0 genom Faris Radetinac i 74:e minuten.

På lördag 5 oktober 11.00 spelar Norrköping Bosna borta mot Dagsberg, och Haga hemma mot Trix/Eneby.