Larsson om målsuccén: "Svar på tal"

Jordan Larsson har visat tvivlarna. "Många undrade varför de värvade Larsson. Jag har gett dem svar på tal", säger förre IFK-anfallaren om målsuccén i Ryssland.

Jordan Larsson.

Jordan Larsson.

Foto: Bildbyrån

Fotboll2019-11-01 11:30

Han såldes från IFK till ryska Spartak Moskva för stora pengar i somras. Starten i den ryska klubben blev dock lite upp och ner där Larsson svarade för ett mål på de sju första matcherna.

På slutet har det dock lossnat ordentligt för anfallaren som kommit igång på allvar och acklimatiserat fort i den nya miljön. Nu har han gjort fem mål på de fyra senaste matcherna. Senast två mål i ligan mot Lokomotiv Moskva följt av två nya mål på torsdagskvällen i cupen mot Rostov.

Till Spartak Moskvas Youtube-kanal pratar Larsson nu om sin första tid i klubben och om målsuccén på slutet.

– Min familj var här förut men åkte hem för några dagar sedan. Men efter matchen mot Lokomotiv sade några killar: ”När din pappa kommer och hälsar på gör du mål, annars gör du det inte”. Så det var skönt att kunna göra två mål nu också, säger han där.

Larsson är nöjd med att det lossnat med produktionen.

– Det är galet. Jag siktar alltid på att göra mål, och att göra fyra mål på två matcher ökar självförtroendet. Jag är väldigt glad att vi vann och att jag gjorde det möjligt, säger Larsson.

– Det här är min bästa säsong hittills i karriären, om man räknar med båda mina matcher i Sverige och här. Jag är inte nöjd än, jag vill fortsätta göra mål.

Och till de som tvivlat på honom i början av tiden i Ryssland hälsar anfallaren:

– Många undrade varför de värvade Larsson. Jag har gett dem svar på tal.

Karta: Spartak
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!