Kuddby fixade en poäng mot Torstorp B

Torstorp B ledde med 3-1 i paus hemma mot Kuddby i division 5 Östergötland östra herr i fotboll.

Torstorps IF B spelade lika mot Kuddby IF

Fotboll2024-10-05 16:50

I andra halvlek jobbade sig Kuddby in i matchen och matchen slutade oavgjort, 3-3.

Kuddby började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Isac Aronsson till.

Torstorp B kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Timmo Mildh, i 13:e minuten.

Laget tog också ledningen i 39:e minuten, när Oscar Nilsson fick träff.

Torstorp B ökade ledningen till 3-1 på tilläggstid i första halvleken, genom William Wadström. Med sex minuter kvar att spela reducerade Kuddby genom Oliwer Augustsson.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Jakob Eriksson slog till och gjorde mål för Kuddby. Det fastställde slutresultatet till 3-3.

Det här var Torstorp B:s fjärde oavgjorda match den här säsongen.

På lördag 12 oktober 14.00 spelar Torstorp B borta mot Sonstorp, och Kuddby hemma mot Krokek.