Klart: Vi direktsänder IFK:s första match i år

Lagkaptenen Christoffer Nyman och IFK Norrköping startar säsongen i Danmark. Sporten är på plats och sänder försäsongspremiären.
Lagkaptenen Christoffer Nyman och IFK Norrköping startar säsongen i Danmark. Sporten är på plats och sänder försäsongspremiären.

Nu är det klart. Sportens läsare bjuds på en direktsändning av IFK:s första träningsmatch borta mot danska Lyngby. "En fantastiskt rolig match att kunna erbjuda IFK:s supportrar och våra prenumeranter", säger sportchef Jacob Sjölin.

Fotboll 17 januari 2024 10:00

Var står det "nya" IFK under Andreas Alms ledning?

Det återstår att se men den nya tränaren har ändå varit i gång med laget i en och en halv vecka.

Tävlingssäsongen närmar sig med cupspel följt av den allsvenska premiären hemma mot Malmö den 30 mars.

Årets första match för lagets del kommer dock spelas i Danmark nästa fredag, den 26 januari. Motståndare är Lyngby, dit IFK-anfallaren Andri Gudjohnsen just nu är utlånad.

Sporten kan nu erbjuda en exklusiv direktsändning av träningsmatchen på sajten.

– IFK står inför en mycket intressant säsong med en ny tränare i Andreas Alm och en ny riktning. Att vi kan direktsända de första 90 minuterna med det nya IFK Norrköping känns riktigt bra och är i linje med vår satsning på livesport. En stor eloge till vårt livesport-team som gjort sändningen möjlig, säger sportchef Jacob Sjölin om matchen som har avsparkstid klockan 12.00.

Sporten kommer självklart att fortsätta punktbevakningen av IFK:s två allsvenska lag den här säsongen. Redan i början av februari finns NT:s reportrar på plats i Marbella för att bevaka herrarnas träningsläger och två träningsmatcher i Spanien. Senare, i mars, bevakar NT även damernas träningsläger på den spanska solkusten.

För att kunna se träningsmatchen mot Lyngby behöver du vara digital prenumerant med Premium Digital-paketet. Här finns aktuella erbjudanden och möjlighet att starta din prenumeration.

Kom närmare IFK

Truppnyheter, fördjupande intervjuer och analyser. Få det senaste om IFK Norrköping – direkt i mejlkorgen. Nu kan du som prenumerant anmäla dig till Sportens nyhetsbrev och ständigt hålla dig uppdaterad. Registrera dig via den här länken eller i appen, via "Min sida"-ikonen i det högra övre hörnet och "hantera nyhetsbrev".

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa