Hunt om affären: "Inte överens med spelaren"

IFK:s ordförande Peter Hunt bekräftar att klubben jobbar på Dino Islamovic. Men än så länge är man inte överens med anfallaren.

Peter Hunt.

Peter Hunt.

Foto: PETER HOLGERSSON/Bildbyrån

Fotboll2019-12-03 13:30

Det har förekommit olika uppgifter i veckan om IFK:s intresse för Östersunds anfallare. Enligt Östersunds-Posten ska Islamovic i princip ha varit klar för IFK och bara en läkarundersökning i veckan återstod.

Nu går Fotbolldirekt ut med uppgiften att affären kan spricka på grund av att IFK och Dino Islamovic inte är överens. Sporten ringde upp Peter Hunt som bekräftar den senare bilden.

Han säger:

– Vi har lagt ett bud till Östersund som är på 3 125 000 kronor. Det har förekommit felaktiga uppgifter om det. Vi är i princip överens med klubben där, men vi är ännu inte överens med spelaren. Om vi kommer att bli det vet jag inte just nu, vi får se vad som händer. Om jag ska sätta upp fingret i luften är det svårt att bedöma om det blåser med- eller motvind.

– Han är en bra spelare och vi är väldigt intresserade, men det är en totalaffär vad vi kan betala.

Hunt säger också att klubben fortsatt räknar med att Sead Haksabanovic kommer tillbaka i vår. IFK har inga signaler på något annat från West Hams sida.

– Vi har honom på lån ytterligare ett halvår. De kan kalla tillbaka honom i januari men vi har inga indikationer på det.

Jobbar ni på att eventuellt köpa loss honom?

– Det är inga sådana diskussioner som pågår just nu. Det är en helt annan prislapp i sådana fall, vi får se tiden an lite.

Klart under tisdagen vid sidan av spelartruppen har blivit att IFK kan ställas mot Kazakstans mästare FC Astana i The Atlantic Cup i februari. Laget är anmält till turneringen.

Dino Islamovic.
Dino Islamovic.
Karta: Östgötaporten
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!