Här är nästa anfallare på IFK:s radar

Dino Islamovic uppges vara nära att skriva på för IFK Norrköping. "Peking" är även intresserade av AFC Eskilstunas Samuel Nnamani, uppger Fotbollskanalen.

Samuel Nnamani.

Samuel Nnamani.

Foto: MAXIM THORÉ

Fotboll2019-12-02 13:07

IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson har aviserat för Sporten att han vill ta in en mittback – men det är i sökandet efter spelare som håller till i andra änden av planen som det ser ut att vara mest aktivitet för tillfället.

Östersunds anfallare Dino Islamovic ska vara detaljer från att byta ÖFK mot IFK Norrköping.

Östersundsposten uppger att övergången är nära.

IFK ska även vilja ha AFC Eskilstunas kraftfulla anfallare Samuel Nnamani.

Fotbollskanalen uppger att 24-åringen som stod för sju mål i allsvenskan uppvaktas av IFK Norrköping och Sirius. 

Året innan, när AFC tog sig till allsvenskan, nätade Samuel Nnamani tolv gånger.

– Jag vet att det finns intresse från flera håll, både från allsvenska lag och utomlands. Jag kan bekräfta att det finns ett stort intresse för honom. Jag är nästan säker på att han kommer att bli såld inom kort. Jag vill inte nämna någon klubb eller liknande, men han är jätteaktuell, säger AFC Eskilstunas ordförande Alex Ryssholm till Fotbollskanalen. 

Och fortsätter:

– Det kommer bud från flera håll. Det är den som bjuder bäst. Sedan måste jag fråga Samuel också. Vi vill inte släppa honom mot hans vilja och självklart kommer vi att diskutera hans önskemål.

Kalle Holmberg som prickade in 31 mål under sin tid i IFK har valt att inte skriva på ett nytt kontrakt. Under säsongen såldes Jordan Larsson till Spartak Moskva. Maic Sema hämtades in från Sundsvall under sommaren. 

Samuel Nnamani.
Samuel Nnamani.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!