"Viken" inte ens nära mot Sleipner

Det ojämna mötet i Valdemarsvik slutade som man kunde tförvänta sig. - Haha, nej, vi var aldrig nära, erkände Niklas Forsberg efter storförlusten mot Sleipner.

Fotboll, Norrköping2010-06-10 00:00
Division I-laget från Norrköping gjorde processen kort mot Forsberg jumbolaget. Division IV-gänget hade inte en chans när Sleipner satte fart och rullade boll.- De spelade på ett tillslag hela tiden och då går det inte att hänga med. Det syntes verkligen att de har ett par bra spelare, menade hemmatränaren som inte sörjde särskilt mycket efter fotbollslektionen i cupen.- Nu har vi match mot Hagahöjden härnäst och det är den vi får tänka på nu. Den känns lite viktigare, skrattade han.Kent Karlsson ställde över ett par spelare, men kom till Valdemarsvik med ett erfaret lag. De åkte hem med ett par sköna besked och tio mål i bagaget.- Alltid skönt att göra tio mål, det är viktigt för anfallarna. Jag tycker också att vi hade en bra inställning matchen igenom och gjorde bra ifrån oss. Vi försökte ha ett bra passningsspel och hade också det stundtals, sa Sleipnertränaren som fick se två hattrickskyttar i Fredrik Pettersson och Sunday Eyenga.
Fakta Storsegern
VALDEMARSVIK-
SLEIPNER 1-10 (1-4)Målen, Valdemarsvik: Luis Gonzales. Sleipner: Sunday Eyenga 3, Fredrik Pettersson 3, Andreas Haglund 2, Tobias Häll och Esat Jashari.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!