Premiär för Dolphins damer – se alla matcher här

Dolphins fick guldjubla 2022 – och nu vill Sofia Pelanders och Lovisa Hjerns Dolphins vara med och utmana igen. Du ser varje match hela säsongen på sajten med start lördag kväll!
Dolphins fick guldjubla 2022 – och nu vill Sofia Pelanders och Lovisa Hjerns Dolphins vara med och utmana igen. Du ser varje match hela säsongen på sajten med start lördag kväll!

Herrarna har redan gjort liveentré på sajten. På lördagen kan du se premiären även för Norrköping Dolphins damer – precis som lagets alla matcher hela säsongen!

Basket 7 oktober 2023 07:00

Sensationellt guld våren 2022. På vippen att slå ut stjärnspäckade guldfavoriten Södertälje i vårens semifinalrysare.

Nu vill Norrköping Dolphins utmana ligans dominant Luleå – som är tillbaka på tronen – även 2024. Och hela säsongen går att följa på sajten, med premiärmatchen mellan Dolphins och Högsbo 17.15 på lördagen som startpunkt.

– Toppen i SBL är minst lika spännande som förra säsongen. Hur bra är det nya Luleå efter att nyckelspelare i guldlaget lämnat? Södertälje ser ut att ha ett bättre lag runt stjärnkvartetten och värvade en toppcoach från Spanien. Det är ingen liten utmaning Norrköping tar sig an. Att vi kan sända varje steg på vägen känns helt rätt, säger NT:s och Folkbladets sportchef Jacob Sjölin.

Norrköping Dolphins coach Kevin Taylor Lundgren har snickrat ihop en spännande trupp inför säsongen. Nya amerikanskorna, Stella Johnson och Kiara Smith, har riktigt fina meriter och den förstnämnda har till och med spelat i WNBA. 

Klubben har värvat tillbaka australiensiska guldcentern Kate Oliver. Ny för säsongen är också Kajsa Åhlberg, trepoängsspecialisten Matildas lillasyster, som lämnat collegelivet i USA för att få vara med på guldjakten i Norrköping.

Du ser som Premium Digital-prenumerant lagets samtliga 22 grundseriematcher i SBL samt hela slutspelet på sajten.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa