Glädjebeskedet: Här är vår nästa stora live-satsning

Grattis alla basketälskare. Här levereras en present till er som ni kan öppna och njuta av till hösten. Med start nästa säsong sänder vi alla Dolphins matcher i SBL herr på sajten. "Det här känns historiskt", säger sportchefen Christer Gustafson.

Dolphins firar tredje guldet i rad. Till nästa säsong kan du följa lagets alla matcher på sajten.

Dolphins firar tredje guldet i rad. Till nästa säsong kan du följa lagets alla matcher på sajten.

Foto: Peter Holgersson/Bildbyrån

Basket2023-05-22 14:00

Livekalendern på sajten är redan lockande. Nu fylls det på med ännu fler godbitar när basketen gör fotbollen, futsalen och bandyn sällskap.

Från och med hösten kommer Sporten att kunna sända alla Dolphins matcher på herrsidan. 

På hemmaplan, på bortaplan och i slutspel.

Inte undra på att sportchefen Christer Gustafson är på gott humör.

– Det är första gången som vi kan sända ett av Norrköping största elitlag i en högstaserie på det här sättet. Dolphins är även ett av stans mest framgångsrika lag, vilket gör det ännu häftigare att kunna erbjuda våra prenumeranter det här. Det här känns som att vi tar ett historiskt steg i vår sportbevakning.

undefined
Sportchefen Christer Gustafson ser live-nyheten som ett historiskt steg i Sportens bevakning.

Att Dolphins är hett just nu råder det ingen tvekan om. Laget har radat upp tre raka SM-guld och biljetterna till den sjunde och avgörande finalmatchen i Stadium Arena såldes slut på minuter.

– Därför är det otroligt spännande och glädjande att Sporten nu kommer att kunna visa alla lagets SBL-matcher de kommande säsongerna.

Varför satsar ni på livesport?

– Vi ser att det är populärt. Många av våra prenumeranter vill ha det. Det är en väldigt bra service att kunna erbjuda. Man kan inte bevaka en match bättre än att sända den live. 

Till hösten inleder Dolphins ett nytt försvar av SM-guldet.

Och du kan se varje poäng på sajten.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!