Handelsgalan anordnades för nionde året

Under fredagskvällen samlades många av Norrköpings handelsintresserade i Flygeln. För nionde året i rad arrangerades Handelsgalan.

Willys i Ingelsta vann pris som årets e-handel.

Willys i Ingelsta vann pris som årets e-handel.

Foto: Jessica Edeson

Norrköpings kommun2019-11-09 08:00

Under kvällen utsågs bland annat årets e-handel, butikssäljare och nykomling. Med motiveringen att ha arbetat målmedvetet med sin e-handelshantering tog Willys i Ingelsta hem priset som årets e-handelsföretag.

– Det känns jättebra. Vi hjälps åt med både varor och kunder och vi är ett stort team så hela butiken får ta åt sig äran, säger Camilla Nilsson, e-handelskoordinator. 

I dag jobbar drygt 8 000 personer inom handeln i Norrköping och totalt delades sju priser ut. Klädbutiken Varié tog hem priset som årets nykomling med en motivering som uppmärksammade deras hållbarhetstänk kring kläder. 

Med motiveringen att ha ett stort intresse för andra människor och ett brinnande intresse för kundupplevelser tog Amanda Eriksson på Jack&Jones i Ingelsta hem priset som årets ledare.

Priset som årets butikssäljare gick till Desiree Nyqvist som arbetar i klädaffären Lindex. Hon beskrivs som en stjärna med känsla för både mode och service.

– Jag är jätteglad och tacksam för mina kollegor som har nominerat mig. 

Vad gör en bra butiksäljare?

– Man är glad och man ser kunderna. Man försöker hjälpa dem till vad de vill ha, säger Desiree Nyqvist.

Även Ica Smedby vann pris som årets livsmedelsbutik under motiveringen som "enastående när det kommer till tillgänglighet, kundservice och engagemang". 

Kjell & Company tog hem priset som årets butik. Enligt juryns motivering är butiken en plats där stress och otålighet inte hör hemma. De prisas också för sin service.

Desiree Nyqvist, säljare på Lindex, kammade hem priset som årets butikssäljare.
Desiree Nyqvist, säljare på Lindex, kammade hem priset som årets butikssäljare.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!