Normal flyttar in på Ingelsta Shopping

Nu står det klart att den populära butikskedjan öppnar sin tredje butik i Norrköping. Till hösten 2024 är det planerat att Normal utöver sina butiker på Mirum Galleria och Domino i city även flyttar in på Ingelsta Shopping. "En viktig satsning", säger centrumchefen Joakim Ritzen.

Ingelsta Shopping blir nästa destination för butikskedjan Normal.

Ingelsta Shopping blir nästa destination för butikskedjan Normal.

Foto: Fredrik Rosander

Norrköping2024-04-17 18:20

Efter att Ica Maxi flyttade ut från lokalerna på Ingelsta shopping kom beskedet att efterträdaren blir Stora Coop. Dock är de inte tillräckligt stora för att fylla ytan på 9 500 kvadratmeter.

Den passande pusselbiten blir butiken Normal. Den danska butikskedjan, som har växt i ilfart över hela Norden, öppnade sin första Norrköpingsbutik 2018 – i Mirum Galleria. Därefter öppnade nästa butik i Galleria Domino ifjol.

undefined
Danska butikskedjan Normal öppnar sin tredje butik i Norrköping till hösten.

Tredje butiken i Norrköping blir alltså placerad i Ingelsta Shopping. Någonting som Joakim Ritzen, centrumchef på Ingelsta Shopping, tror kommer komplettera köpcentrumet på helt rätt sätt.

– Normal är verkligen en butik som har funnits med på önskelistan. Det är ett företag i en expansiv fas så det blir en viktig satsning för oss, säger han.

undefined
Joakim Ritzén, centrumchef på Ingelsta Shopping, ser fram emot nytillskottet.

Butiken, som marknadsför sig med att sälja "normala varor till onormala priser", fokuserar bland annat på hudvård, hårvård, tandvård, makeup och rengöring.

– Det är ett utbud som kommer göra att vi breddar oss. Vi tror att det kommer locka en yngre målgrupp vilket känns väldigt roligt.

Om allt går som planerat så öppnar butiken under hösten 2024.

– Vi ser fram emot det här jättemycket. Det är verkligen en spännande resa vi har framför oss här.

Karta: Ingelsta Shopping
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!