De öppnar nytt i centrala Norrköping

MyDentist öppnar snart tandvårdsklinik i Norrköping i det som ska bli en kedja av kliniker. Den ska ligga mitt i city och ha öppet både kvällar och helger.

Lättillgängligt. MyDentist öppnade nyligen i Västerås ch nu kommer kedjan till Norrköping. Vd för tandvårdsföretaget är Fredrik Wistrand.

Lättillgängligt. MyDentist öppnade nyligen i Västerås ch nu kommer kedjan till Norrköping. Vd för tandvårdsföretaget är Fredrik Wistrand.

Foto:

Norrköping2017-03-16 10:49

MyDentist grundades 2015 av Fredrik Wistrand och Per Janson och deras första tandvårdsklinik öppnade nyligen i Västerås.

– Vi har fått ett fantastiskt mottagande i Västerås och ser fram mot att få öppna i Norrköping, säger Fredrik Wistrand, vd på MyDentist. Norrköping har ett tydligt och bra centrum med bra flöden av kunder. Det är en bra stad helt enkelt.

MyDentist kommer att skriva kontrakt på en lokal inom kort och konceptet bygger på bästa butiksläge, generösa öppettider och lättillgängligt för kunden.

– Vi i Norden ligger lite efter övriga Europa när det handlar om tandvård, säger Fredrik Wistrand. Nu vill vi förändra branschen på ett sätt som svensk tandvård inte har sett tidigare. Vi tänker ta kundupplevelsen ett steg längre.

Fredrik Wistrand bär med sig erfarenheter från optikkedjan Smarteyes om hur man bygger en kedja från grunden och nu hoppas MyDentist kunna öppna en klinik i månaden med start slutet 2017.

– Vi är varken billigare eller dyrare för kunden men vi har en servicenivå som många kommer att gilla, säger Fredrik Wistrand. Genom att ha öppet 7-19 vardagar samt helgöppet och drop-in tider är vårt mål att bli störst i Norden.

MyDentist ägs idag av de två grundarna och Arctos Equity Partner som förvärvat 16 procent av bolaget. Under sommaren kommer kedjan att ha fyra kliniker och under hösten ökar etableringstakten. Expansionen ska vara skalbar och fokus ligger just nu på Sverige.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!