De har grundat för fortsatt stark expansion

Ståthöga MA Teknik AB i Norrköping fortsätter att växa och på torsdagen firade man tillsammans med 130 kunder att man nu byggt ut verkstaden på Tenngatan ett steg till.

Expansion. Vd Henrik Fältmars på Ståthöga MA Teknik i Norrköping bjöd in alla kunder i regionen för att fira att man byggt ut verkstaden på Tenngatan.

Expansion. Vd Henrik Fältmars på Ståthöga MA Teknik i Norrköping bjöd in alla kunder i regionen för att fira att man byggt ut verkstaden på Tenngatan.

Foto: Ulla Ericsson

Norrköping2016-12-08 15:40

– Vi har haft en fin tillväxt under flera år och med den utbyggda verkstaden för roterande utrustning kan vi tacka ja till fler och större jobb än tidigare, säger Henrik Fältmars, vd Ståthöga MA Teknik.

Ståthöga MA Teknik har haft lite växtvärk under en tid och det kom därför lägligt att en hyresgäst hos företaget flyttade till nya lokaler. Nu har verkstaden för roterande utrustning blivit tre gånger så stor och företaget har också skapat en rördivision.

– Min ambition är att vi ska ha en fortsatt stadig och kontrollerad tillväxt och mycket av det vi har gjort i år har syftat till att lägga en god grund för det, säger Henrik Fältmars. Våra kunder är industriföretagen i regionen och det känns roligt att de är med oss och inviger våra utökade lokaler idag.

Ståthöga MA Teknik är ett verkstadstekniskt försäljnings- och underhållsföretag med 51 anställda. Omsättningen 2015 var 70 miljoner kronor och mer personal kommer att behövas för att göra den fortsatta satsningen möjlig.

– Vi har ökat på säljsidan och nästa år ska vi försöka hitta erfaren personal inom svets och smide, säger Henrik Fältmars. Det är viktigt att vi har stabila administrativa rutiner och ett gott arbetsmiljöarbete i botten för våra fortsatta satsningar. Allting i maskineriet måste fungera för att det ska bli bra.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om