Man förd till sjukhus efter misshandel

En man fick föras till sjukhus med skador efter att ha blivit misshandlad i en lägenhet. Två män kunde gripas av polis.

Två män greps i Finspång, misstänkta för att ha misshandlat en annan man.

Två män greps i Finspång, misstänkta för att ha misshandlat en annan man.

Foto: Johan Nilsson/TT/Arkivbild

Finspångs kommun2019-10-10 03:36

Polisen fick runt midnatt ett larm om en misshandel i en lägenhet i stadsdelen Östermalm i Finspång. När polisen kom till platsen kunde två män i 40-årsåldern gripas, misstänkta för misshandeln. En man i 50-årsåldern fick föras till sjukhus med ambulans med sårskador. Han ska enligt polisen inte vara allvarligt skadad. Huruvida den misshandlade mannen och de två misstänkta förövarna har någon relation är i nuläget okänt.

– De är nog inte helt obekanta med varandra, men vilken relation de har till varandra vet jag inte, säger Joel Gerdin, vakthavande befäl vid polisen.

Polisen har inte kunnat klargöra om något tillhygge har använts under misshandeln. De två gripna männen fördes till polisstationen i Norrköping för att förhöras innan åklagaren tar ställning till om de ska anhållas.

Tidigare samma kväll blev en man i 35-årsåldern utsatt för ett mordförsök i samma område.

Tror ni att den här misshandeln har något att göra med mordförsöket tidigare på kvällen?

– Nej, det har vi ingen anledning att anta, säger Joel Gerdin.

Under natten genomfördes en teknisk brottsplatsundersökning på platsen. Under natten knackade polisen även dörr i området för att ta upp eventuella vittnesmål från boende i närheten. Fler vittnesmål kommer att tas upp under morgondagen. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!