Det långa och inte helt lättuttalade förnamnet har sin egen historia.
– Jag är från Mongoliet, därför det ovanliga namnet, berättar Lkhagvaerdene med ett leende.
Vi träffar Finspångs senaste restaurangägare halvtimmen innan premiäröppningen.
– Jag skrev på kontraktet för mindre än en månad sedan, så det har gått snabbt, säger han.
35-åringen lämnade sitt hemland som 17-åring och har länge haft en dröm om att arbeta med mat. Lkhagvaerdene hamnade till att börja med i Tjeckien, där han under mer än tio år arbetade som svetsare.
– Det var inte riktigt det jag ville göra. För sex år sedan flyttade jag till Sverige och Stockholm. Min familj bor kvar i Märsta, men jag har en lägenhet här i Finspång som jag använder nu i uppstarten av restaurangen.
Matintresset växte när Lkhagvaerdene kom till Sverige och fick jobb på en restaurang på Arlanda flygplats.
– Det var en kompis som hade en restaurang på Arlanda, där jobbade jag i fem år.
För ett och ett halvt år sedan öppnade Lkhagvaerdene en sushirestaurang i centrala Oxelösund.
– Den restaurangen går bra. Jag såg att det fanns ett behov i Oxelösund och det är på samma sätt här i Finspång. Jag hoppas att Finspångsborna saknat en sushirestaurang i centrum, förklarar han.
Du är inte rädd för den kritik som många invånare känner inför centrumutvecklingen och att Ica snart stänger, som ligger granne med din restaurang?
– Nej, jag tror det kommer att bli bra på sikt. Det vi kan göra är att erbjuda riktigt bra och fräsch mat och det kommer vi att göra, försäkrar Lkhagvaerdene.
Det kommer inte bara serveras sushi på nya Aya sushi restaurang.
– Nej, vi har också japansk mat och många varmrätter. Ramen är en japansk nudelsoppa med till exempel fläskkött. Poke bowl är en rissallad från Hawaii, med mycket grönsaker, säger Lkhagvaerdene.
På sin restaurang i Oxelösund har han tre anställda. På restaurangen i Finspång inleder han med fyra. Fastighetsbolaget Gladsheim har renoverat lokalerna och Lkhagvaerdene har investerat i köksmaskinerna.
– Jag vet inte exakt hur mycket pengar jag lagt på den nya restaurangen. Jag är självklart optimistiskt över den här satsningen och tror det ska gå bra, säger Lkhagvaerdene Bibish.