Annonssamarbete med TIB MöblerLagerrensning: ”Vi kommer göra ett kedjebyte”

Lagerrensning: ”Vi kommer göra ett kedjebyte”

Till sommaren drar TIB Möbler i gång en lagerrensing i samband med att de genomgår ett kedjebyte. Företaget tar nu ett djärvt steg för att erbjuda sina kunder ytterligare värde och hållbarhetstänk. ”Våra kunder kommer kunna göra riktigt bra klipp”, säger Emil Petersson, säljare.

Det är en av årets hittills varmaste dagar och TIB Möblers stora lokaler glänser i solstrålarna. Innanför dörrarna svalnar temperaturen till en behaglig siffra och ett 6000 kvm stort möbelsortiment uppdagar sig. 

undefined
Hos TIB Möbler kan du fynda bland möbler för alla stilar och tillfällen.
undefined
undefined

– Eftersom vi ansluter oss till Svenska Hem kommer vi ta in ett nytt möbelsortiment, med några undantag för guldkornen. Men för att göra plats för det nya måste vi göra oss av med det gamla – därför kommer vi köra i gång en lagerrensning efter midsommar! Då kommer våra kunder kunna göra riktigt bra klipp, säger Emil Petersson.

undefined
Emil Petersson, säljare.

Bröderna Emil och Calle Petersson tog för två år sedan över verksamheten från sina föräldrar Leif och Gunilla Petersson. De i sin tur övertog verksamheten från Leifs far Sture Petersson som grundade företaget år 1958. TIB Möbler är alltså en familjeverksamhet som nu drivs av tredje generationen.

undefined
Företaget drivs av tredje generationen.

– Det blir lite av en nystart och början på en ny era nu när vi tagit över och kedjebytet ska äga rum. Det nya sortimentet kommer innehåll lite fler kända varumärken, mer producerat i Norden och dessutom kommer det vara ytterligare miljö- och kvalitetstänk inblandat, berättar Calle.

undefined
Från och med midsommar drar de igång med en lagerrensning för att göra plats åt det nya sortimentet.
undefined
undefined

Eftersom TIB Möbler från början både var ett sågverk och en möbelaffär sitter kvalitetstänket kvar i ryggmärgen hos familjen. 

– Vi kan trä i och med vår historia och kan därför avgöra vilket material som passar sig bäst utefter behov och vilket sorts trä som bör rekommenderas. Vi vet till exempel vad en ekbyrå tål och hur den ter sig i olika miljöer. 

Emil instämmer och tillägger:

– Trots att sortimentet byts ut kommer vi fortsätta vara en prismedveten aktör och se till att det finns alternativ för alla prislägen. 

undefined
Calle Petersson, säljare.
undefined
undefined
undefined

Lagerrensningen kommer endast att ske i butik och inte på hemsidan. Butiken ligger i Ljusfallshammar, mer specifikt på Hammarhöjdsvägen 4.

– Alla som kommer hit blir så förvånade över att våra lokaler är så stora! Här kan våra kunder verkligen hitta något som passar för alla typer av hem och inredningsstilar, säger Emil.

undefined
"Det blir lite av en nystart och början på en ny era nu när vi tagit över och kedjebytet ska äga rum", säger Calle Petersson.

– Dessutom har vi duktig personal som kör ut och monterar möblerna till en låg kostnad. Vi rekommenderar att ni kommer hit för att få känna och klämma på möblerna innan ni bestämmer er för vad ni vill ha, förklarar Calle. 

undefined
I år firar TIB Möbler sitt 65-års jubileum.

Eftersom verksamheten funnits så pass länge är det många som känner till att det är familjen Petersson som driver företaget och uppskattar den service som de är kända för att erbjuda. I år firar företaget sitt 65års-jubileum. 

undefined
Det finns inte bara möbler utan även mängder av dekorationer att pynta hemmet med.

– Det händer ofta att kunder kommer in och berättar att deras far eller farfar köpt sina första möbler hos oss. Att vi har funnits så länge betyder att många kunder har en relation till oss, och det är såklart väldigt kul, alla generationer är välkomna!

Dessa möbler är populärast under vinterhalvåret

Dessa möbler är populärast under vinterhalvåret

Annonssamarbete med TIB Möbler

Ta vara på årets mörkaste månader och satsa på din inomhusmiljö. Bekvämt, mysigt och varmt är ledorden när det kommer till att hitta den perfekta soffan eller fåtöljen. ”Vi har samlat de bästa möblerna under ett tak”, säger Emil Petersson, säljare hos TIB Möbler.