Annonssamarbete med ICA Maxi Norrköping

Här är nya Ica Maxi Norrköping

Den 28 februari klockan 07.00 slår Ica Maxi upp dörrarna till sin splitternya lokal – med allt vad det innebär. ”Vi hoppas att våra kunder kommer stortrivas”, säger Markus Odin, handlare.

Upplevelsen av butiken börjar redan på parkeringen. Här kommer det finnas fler parkeringsplatser belägna närmare ingången än tidigare och dessutom har de satsat på en ny lösning för panten som ligger direkt i anslutning till parkeringen.

Nyfiken på mer information om flytten? Läs mer här. 

undefined
"Om det är något vi försökt skapa i butiken så är det den hemtrevliga och ombonade känslan med fokus på det lokala".

– Nu får kunderna gå in i ett litet hus där de kan hälla ner all pant i en slags säcklösning i stället för att panta en burk i taget, förklarar Anneli Odin, handlare i butiken. 

undefined
Lennarts Bistro.
undefined
undefined

Därefter kliver kunderna in i lokalen och möts av grannbutikerna som tillsammans skapar en synergi och kompletterar varandra. Först ut är Lennarts Bistro. En bistro som är döpt efter Lennart Johansson, den tidigare handlaren och till lika far till Anneli och Markus. 

undefined
Handlarduon och syskonen Markus och Anneli Odin.

– Här kan kunderna njuta av en lunch, en matbit i farten eller fika i en jättehärlig miljö omsluten av stora fönster, växter och trevlig atmosfär. 

undefined
"Vi har utgått ifrån att göra kundvarvet så enkelt för kunden som möjligt".

Innanför dörrarna ligger även Ica Maxis goda granne i form av Apoteket Hjärtat. 

– Norrköpings mest tillgängliga apotek! Det finns även just nu två vakanta lokaler i anslutning. Där kommer förhoppningsvis ännu fler goda grannar flytta in. 

undefined
Personalen är peppade på att komma igång.

– Om det är något vi försökt skapa i butiken så är det den hemtrevliga och ombonade känslan med fokus på det lokala. Vi hoppas verkligen att kunderna känner av den inbjudande känslan och vill komma tillbaka. 

Kolla in aktuella erbjudanden hos Ica Maxi Norrköping här.

undefined
I butiken finns många erbjudanden.
undefined
undefined

Butiken inleds med frukt-och gröntavdelningen som följs av specialvaror, barn-och leksaksavdelningen, mejeriet och bageriet där allt från bröd till bakverk görs från grunden.

undefined
Barn- och leksaksavdelningen.
undefined

– Vi har utgått ifrån att göra det så enkelt för kunden som möjligt med ett kundvarv av varor som pasta, kaffe och tacos till vänster och specialvaror som till exempel stekpannor och grytor till höger. Lätthandlat helt enkelt. 

undefined
undefined
undefined

Nu satsar de stort på helt nya kyl- och frysdiskar som är bra för miljön och möjliggör stor energibesparing som i sin tur kommer investeras i lägre priser till kunderna.

undefined

Visste du att du kan handla online hos Ica Maxi Norrköping? Klicka här.

– Dessutom kommer återvinningen ske på ett mer utbrett och fungerande sätt i butiken. Det blir en miljösmart butik, förklarar Markus.

undefined
De har satsat stort på helt nya kyl- och frysdiskar som är bra för miljön.

Med allt detta i åtanke, vill Markus och Anneli understryka att det allra viktigaste för dem är kunderna och hur de upplever butiken.

undefined
undefined
undefined

– Just nu håller vi på med de sista förberedelserna inför öppningen på onsdag 07:00. Det ska bli fantastiskt kul att visa upp nya Ica Maxi för Norrköpingsborna, säger Anneli.

undefined
undefined
undefined

– Vi ska tillsammans med alla fantastiska medarbetare göra vårt yttersta för att leverera ett kundbesök i världsklass. Vi hoppas att kunderna kommer gilla den nya butiken, och att Ica Maxi blir just din hemmabutik! Hoppas vi ses! säger Markus avslutningsvis. 

Information

Adress: Blygatan 27

Hemsida: Klicka här

 

LIVE: Ser du någon du känner – på bilderna från butikspremiären?

LIVE: Ser du någon du känner – på bilderna från butikspremiären?

Norrköping

På onsdagen är det dags. Efter en längre tid av förberedelser öppnar Ica Maxi sin nya butik på Ingelstaområdet. Handlarna har räknat med högt tryck, men hur blir det? Vi var på plats under de första timmarna på premiärdagen.

Handlarduon berättar – historian bakom ICA Maxi

Handlarduon berättar – historian bakom ICA Maxi

Annonssamarbete med ICA Maxi Norrköping

Genom åren har Ica Maxi varit en stabil och pålitlig del av många Norrköpingsbors vardag. Nu när butiken förbereder sig för en flytt till ny lokal, reflekterar syskonen och handlarduon Markus och Anneli Odin över de många ögonblick av gemenskap och delade minnen som har definierat butiken.