Annonssamarbete med Belami Plåt & Lack

Under huven på bilverkstaden: “Vi har byggt upp något speciellt”

I över tre decennier har Belami Plåt & Lack AB gett tusentals bilar nytt liv. “Vi har lyckats behålla den personliga känslan trots tillväxten”, säger Michael Strandh, ägare.

Native 9 januari 2024 13:55
Detta är ett annonssamarbete.

Michael Strandh startade Belami Plåt & Lack AB 1985 tillsammans med två kompanjoner. Under år 2018 tog han över verksamheten och blev ensam ägare.

undefined

– Det har varit en fantastisk resa att jag fått vara med och driva den här verksamheten sedan starten. Jag är stolt över alla människor jag arbetat med under åren och tillsammans har vi byggt upp något speciellt, säger Michael och fortsätter:

– I över tre decennier har kundnöjdhet och kvalitet präglat vår verksamhet och det är vad vi ständigt bygger vidare på. 

Belami har haft en stark tillväxtresa och startade ett aktiebolag år 2005 som sedan dess ökat i omsättning för varje år. 

undefined

– En av de viktigaste faktorerna som tillåtit oss växa är fokus på kundnöjdhet och noga utvalda samarbeten. Vi har många återkommande kunder och har under en lång tid byggt upp ett förtroende om att alltid leverera. Vi har lyckats behålla den familjära och personliga känslan trots tillväxten, säger Michael. 

Annice Strandh är ekonomiansvarig på Belami och berättar att en stor orsak till att så många väljer deras bilverkstad är att de erbjuder en helhetsservice.

– I regel kan vi lösa allt hos oss och behöver nästintill aldrig använda oss av en extern part. Vår service är heltäckande inom bilskador och erbjuder hjälp inom plåt, lack, plastreperationer, glas och aircondition bara för att nämna några delar. Vi hämtar och lämnar även bilar så vi hjälper verkligen till med helheten, säger Annice Strandh.

undefined

Utöver privatkunder har Belami även avtal med flera samarbetspartners.

– Vi jobbar med de flesta stora försäkringsbolag vilket gör att om någon har ett försäkringsärende måste deras bil lämnas in till oss. Det rullar många bilar på vägarna och efterfrågan på service är stor, säger Annice Strandh.

Expanderat till Norrköping

För fyra år sedan öppnade Belami en filial i Norrköping med enbart en anställd. I nuläget har den siffran utökats till 15 anställda och verkstaden har byggts ut till en stor fullserviceanläggning med nästan samma kapacitet som den i Torvinge. 

undefined

– Det känns jättekul att vi kunnat vidga vår verksamhet och vi ser fram emot att kunna bygga upp lika starka och långsiktiga relationer i Norrköping som vi har i Linköping, säger Annice Strandh. 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NT.