Annonssamarbete med Smile Tandvård Norrköping

Ta hand om dina tänder: Smile Tandvård erbjuder kvalitet och kompetens

Smile Tandvård erbjuder tandvård inom alla områden och fokuserar på kvalitet, tillgänglighet och personligt bemötande.
Smile Tandvård erbjuder tandvård inom alla områden och fokuserar på kvalitet, tillgänglighet och personligt bemötande.

Var det länge sedan du besökte tandläkaren? Det bästa sättet att undvika problem med tänderna är att agera i förebyggande syfte. På Smile Tandvård i Norrköping arbetar erfaren personal med målsättningen att alltid ge högsta kvalitet, varmt bemötande och hållbara resultat – hit är alla välkomna och varje dag tar man hand om både nya och befintliga patienter.

Native 4 september 2023 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Smile Tandvård är hela Sveriges tandläkare med fler än 60 kliniker fördelade över hela landet. I Norrköping arbetar ett team på fem tandläkare tillsammans med tandhygienister och tandsköterskor. Målet är att erbjuda tandvård inom alla områden och att du som patient ska få den tandvård som du behöver, när du behöver den. 

– Vi samarbetar för att erbjuda kvalitet, tillgänglighet och lägger alltid stor vikt vid personligt omhändertagande. Hos oss träffar du samma tandvårdsteam varje gång och det är väldigt viktigt för oss att du känner dig trygg under ditt besök, vi är här för att hjälpa dig, säger Senida Avdic, platschef på Smile Norrköping. 

undefined
Hos Smile Tandvård träffar du samma tandvårdsteam varje gång för att du ska känna dig trygg under ditt besök.

Att konceptet fungerar märks både i att kunderna väljer att komma tillbaka och att Smile Tandvård har en kundnöjdhet på 9.7/10 när det gäller bemötande och behandling. Senida berättar mer om visionen att erbjuda korta väntetider, kvalitativ tandvård och hög kundnöjdhet. Tillgängligheten är alltid i fokus och kliniken eftersträvar ständigt att minska väntetiden för dig som patient.

– Vi försöker att hålla väntetiderna så korta som det bara går eftersom vi vet hur mycket det påverkar måendet när man har problem med tänderna. Vi har inte stängt på sommaren och ofta kan man få tid redan samma dag och om det inte går så är det inom samma vecka, säger Senida och fortsätter:
– Om du står inför valet att välja en ny tandläkare är aspekter som kvalitet, erfarenhet och kompetens viktiga att hålla utkik efter. Vi erbjuder alla våra nya kunder en utförlig nykundsundersökning som tar upp till en timme. För samma pris som en vanlig undersökning går vi igenom hela munnen, ansiktsmuskler och benstruktur. Vi tar erforderliga röntgenbilder, ett panorama vid behov och lägger upp en plan utifrån dina behov. Det ska vara tryggt att gå till tandläkaren och ju tidigare vi upptäcker tandproblemen desto enklare är det att behandla dem. 

undefined
Alla nya kunder får en utförlig nykundsundersökning till samma pris som en vanlig undersökning.

Smile erbjuder både medicinsk tandvård, som rotfyllning och lagning av mål, och estetiskt tandvård. Där ingår exempelvis invisalign som är en osynlig tandställning och behandlingar som tandblekning. En fördel med att många delar som ingår i tandvården hittas under samma tak är att du som patient får smidigare behandling och snabbare hjälp. Hos Smile Norrköping finns dessutom omfattande specialisttandvård inom bland annat käkkirurgi och parodontologi, som innefattar olika tandlossningssjukdomar. 

– Vi vill kunna hjälpa våra patienter med alla delar inom tandvården. Vi har ett nära samarbete inom företaget och hjälper också varandra mellan de olika klinikerna, det gör att vi kan erbjuda specialisttandvård med mycket korta väntetider. Målet är att alla som besöker oss ska känna sig välkomna oavsett vilken typ av vård och behandling man behöver, förklarar Senida. 

undefined
Invisalign ingår i den estetiska tandvården och är en genomskinlig tandställning.

Tandvårdsrädsla är en vanlig oro som många upplever och Smile Tandvård gör alltid sitt yttersta för att du som patient ska känna dig trygg. Teamet finns med dig genom hela behandlingen och är utbildade i att ta hand om dig på bästa sätt. 

– Det är helt okej att vara orolig och vi är vana att hjälpa patienter som tycker att det är jobbigt att gå till tandläkaren. För oss är det viktigt att kliniken har en lugn miljö och att ha gott om tid vid behandlingstillfället. Berätta gärna för oss om du känner dig orolig, det kan kännas skönt att man har sagt till innan, säger Senida. 

Vad ska man tänka på när man lagar tänderna?

För det första så är det viktigt att agera så fort man upplever symtom, annars finns en risk att problemet förvärras och i värsta fall bli mer allvarligt. När det kommer till själva behandlingen så ska man se till att det blir bra från början för att få ett resultat som håller i längden

– Alla våra tandläkare har lång erfarenhet och kompetenser som sträcker sig från bastandvård till medicinsk tandvård och estetiskt tandvård, förklarar Senida och fortsätter:
– Hur lagningen håller beror både på hur lagningen gjorts och hur du sköter dina tänder. Se till att ta hand om dem så håller de sig friska. 

undefined
Smile Tandvård erbjuder tandvård inom alla områden och fokuserar på kvalitet, tillgänglighet och personligt bemötande.

Medarbetarna i Smile-teamet på Slottsgatan 116 i Norrköping trivs tillsammans och är alla engagerade i att ta hand om patienterna för att de ska känna sig trygga och välkomna. Snart ser man också fram mot att välkomna en ny kollega till gänget och den andra oktober börjar Kosai Pairo som ny tandläkare på kliniken. 

– Vi är jätteglada över att få välkomna Kosai Pairo till oss på Smile Norrköping. Kosai har över 7 års erfarenhet som tandläkare och kommer att vara ett otroligt värdefullt tillskott i teamet! säger Senida. 

I början av 2024 kommer kliniken att flytta från Slottsgatan till en ny klinik på Drottninggatan 36. Liksom tidigare är målet att erbjuda både kvalitet och tillgänglig tandvård. På den nya adressen finns bland annat fler parkeringsplatser och den ligger dessutom ännu mer centralt – perfekt för den som vill boka en tid i anslutning till arbetet eller när man uträttar ärenden på stan. 

– Det känns jätteroligt! Förutom lokalerna och placeringen kommer det inte ske någon förändring, vi erbjuder samma kompetenser och behandlingar som tidigare och alla medarbetare följer med, förklarar Senida och fortsätter:
– Vårt mål är att hjälpa våra klienter att bibehålla det friska friskt och det gör vi bäst genom regelbundna, förebyggande kontroller – då kan vi snabbt gripa in om det behövs. Det bästa och enklaste sättet att undvika problem är att upptäcka och behandla så tidigt som möjligt. 

undefined
Korta väntetider är viktigt för Smile Tandvård. "Vi vet hur mycket det påverkar måendet när man har problem med tänderna, hos oss kan man ofta få tid redan samma dag"

Ska man borsta tänderna innan eller efter frukost?
– Man kan välja det man föredrar – det viktiga är att du borstar och att du inte sköljer munnen med vatten efter att du borstat dina tänder. Om du låter tandkrämen vara kvar är den mer effektiv och du behåller fler av egenskaperna som produkten utlovar, säger Senida. 
Det finns en enkel regel: 2cm tandkräm, 2 minuter, 2 gånger om dagen.

Har du ilningar? Använd fluor!
Flour skyddar och stärker tänderna. Hitta en tandkräm mot ilningar som fungerar för dig och använd flourskölj mitt på dagen istället för i samband med tandborstningen. 

Vilken tandborste ska man använda?
Vi rekommenderar att man använder en eltandborste, den är mer effektiv och gör smidigare rent tänderna. När det kommer till modell på tandborsten är det viktigaste att det finns en trycksensor som säger till om man trycker för hårt för att undvika tandborstskador. 

Räcker det med att endast borsta tänderna?
Nej, tandborsten gör inte rent mellan tänderna och därför är det viktigt att dagligen rengöra med tandtråd och mellanrumsborstar. 

På Smile Tandvårds hemsida hittar du hela tandvårdsskolan – fylld med fler tips och tricks!

undefined
Smile Tandvård gör alltid sitt yttersta för att du som patient ska känna dig trygg. "Berätta gärna för oss om du känner dig orolig, det kan kännas skönt att man har sagt till innan", säger Senida.

– Smile Norrköping har öppet alla vardagar med generösa öppettider och telefontider.
– Erbjuder akuttider varje dag och snabba tider generellt.
– Välkomnar alla patienter, nya som befintliga.
– Hos Smile är hela familjen välkommen. Barn och unga vuxna går kostnadsfritt till tandläkaren till och med det år de fyller 23.

Mer om Smile Norrköping

Vill du boka en tid?
Du är varmt välkommen till oss på Smile Tandvård. Du kan boka och omboka din tid direkt på hemsidan
Vill du nå oss så finns vi också på telefon 011- 13 18 70 och mejl norrkoping@smile.se 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NT.