Annonssamarbete med UCS One Economy

Stora profiler kommer till Norrköping - då kan du lyssna på dem

Den 23 mars bjuder ekonomibyrån UCS One Economy in till en heldag med fokus på ledarskap, digitalisering och hållbarhet. Maria Hedvall, VD för bolaget, garanterar nätverkande, kloka råd och inspirerande föreläsare: ”Fredrik Reinfeldt, Frida Boisen och Per Holknekt är några av de som kommer att närvara”, säger hon.

Många spännande föreläsare kommer att närvara under dagen.

Många spännande föreläsare kommer att närvara under dagen.

Foto: UCS One Economy

Native2023-01-16 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Maria Hedvall har varit med och byggt upp dotterbolaget UCS One Economy från start. Idag är bolaget en ekonomibyrå med entreprenörsanda och i samband med det ökade fokuset på företagande uppkom tankarna om en återkommande ledarskapsdag.

– Vi kom på idén precis innan pandemin, så projektet har skjutits upp några år men nu är vi äntligen redo att köra i gång. Med ledarskapsdagen vill vi hjälpa företagare i Östergötland att ta sitt företag till nya nivåer, bli inspirerade och ta del av tips och verktyg. 

Hon fortsätter:

– Dessutom vill vi ge företagarna en chans att nätverka med varandra och uppleva en dag med mycket skratt och glädje. Att vi håller i det här evenemanget är unikt för en ekonomibyrå och vi gör det för att ge lokala företagare nya intryck, viktiga lärdomar och en tro på framtiden. Oftast finns ju dessa utbildningar i Stockholm, så vi kände att det var dags att starta något nytt här. 

undefined
Många spännande föreläsare kommer att närvara under dagen.

Jämfört med många liknande tillställningar i Stockholm så kommer evenemanget att vara mer intimt. I stället för att ta emot tusentals deltagare kommer UCS One Economy ha plats för cirka tvåhundra, vilket kommer bidra till en känsla av att vara närmare talarna.

Under dagen kommer flera talare att närvara, däribland Fredrik Reinfeldt, Frida Boisen och Per Holknekt. Det kommer även finnas tid för att ställa frågor och interagera med talarna efter deras presentationer. Maria berättar mer om talarna:

– Per Holknekt har en lång bakgrund inom företagande – till exempel är han grundare till det framgångsrika klädföretaget Odd Molly. Han kommer att föreläsa om hållbarhet och att sätta människan i fokus. 

– Frida Boisen är expert på sociala medier, hon kommer dela med sig av tips på hur du når ut med dina budskap samt presentera effektiva metoder och praktiska verktyg som bidrar till att du kan lyfta ditt varumärke. Dessutom kommer hon kunna fånga upp deltagarnas tankar och bolla idéer med dem om deras strategier för sociala medier.

– Den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt kommer att tala om den alltmer aktuella frågan om ledarskap i tider som präglas av snabb förändring. Förutom att föreläsa driver Fredrik numera ett rådgivnings- och konsultföretag och har även författat ett antal böcker.

undefined
Maria Hedvall, VD för bolaget, menar att ledarskapsdagen kommer bidra till inspiration för lokala företagare.

Drömmen för UCS One Economy är att hålla i ett evenemang som detta en gång per år. Det var med den utgångspunkten de började planera inför ledarskapsdagen. 

– Vi vill ha en återkommande ledarskapsdag här i Norrköping, så nu gäller det. Vi är väl förberedda och peppade inför denna dag som vi väntat på så länge. Vi älskar att planera inför olika typer av evenemang och det här kommer att bli fantastiskt. 

Här bokar du din plats

ONE Future Day riktar sig till dig i och kring Östergötland som intresserar dig för ledarskap, digitalisering och hållbarhet. Tre viktiga komponenter i nutidens verksamhetsutveckling. Du bokar din plats via www.ucsone.se/one-future-day.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NT.