Annonssamarbete med Norrköping Allstäd AB

Från säljare till entreprenör inom städbranschen

När Sebastian Demir fick erbjudandet om att ta över städföretaget Norrköping Allstäd AB kändes det som att ödet slog till. Hans fru Ramizas bakgrund inom städyrket och Sebastians eget intresse för sälj och affärer har gett paret de bästa förutsättningarna till att ta företaget till nästa nivå.

Sebastian Demir fick erbjudandet att ta över städföretaget för ungefär ett år sedan.

Sebastian Demir fick erbjudandet att ta över städföretaget för ungefär ett år sedan.

Foto: NTM Media/Content Studio

Native2023-11-01 10:03
Detta är ett annonssamarbete.

För ungefär ett år sedan satt Sebastian Demir och scrollade på Facebook när en rekryteringsannons dök upp. Det handlade om ett städjobb och han tänkte direkt på sin fru Ramiza som för tillfället letade efter ett nytt jobb inom städbranschen. Rekryteringsannonsen var publicerad av en bekant till Sebastian, vilket gjorde att han bestämde sig för att höra av sig.

undefined
"Det här är framtiden för mig och jag ska upp och stångas med de stora bolagen".

– Vi började först att prata om vår tid i samma fotbollslag förr, sedan fördes konversationen vidare till städjobbet. Han berättade att han inte längre letade efter personal – han ville sälja hela städbolaget, förklarar Sebastian.

undefined
Sebastian Demir fick erbjudandet att ta över städföretaget för ungefär ett år sedan.

Intresset väcktes direkt. Det var nämligen så att Sebastian och hans fru tidigare funderat på att starta upp ett städbolag men inte kommit till skott. De hade till och med redan gjort en logga. 

– Jag sa till säljaren att jag skulle tänka på saken. Sedan gick jag hem och pratade med min fru om det. Till min förvåning så var hennes första reaktion ett starkt ”nej!”. Men efter många om och men började hon mjukna inför idén. 

Han fortsätter:

– Det som till slut fick oss att ta vara på den här chansen var att jag insåg att vi aldrig skulle hitta något som matchade våra bästa kvaliteter så bra som detta. Min fru är grym på att städa, kunder brukar ge henne gåvor och beröm för hennes insatser. Jag älskar att ha kontakt med kunder, fixa det administrativa och sköta bolaget – så vi fixade ett kontor och nu kör vi! 

undefined
Ramizas bakgrund inom städyrket har gett dem bra förutsättningar.

Två månader passerade innan Sebastian ringde säljaren och sa att de var intresserade på riktigt. Men tyvärr hade säljaren hittat en annan köpare vid det laget.

undefined
Ramiza och Sebastian Demir.

– Det kom som en chock, vi som hade ställt in oss på det här. Men efter några dagar så ringde säljaren och sa att han bestämt sig för att sälja bolaget just till oss för att han hade ett så stort förtroende för oss.

undefined
"Mitt mål är att varenda kund ska vara nöjd."

När Sebastian och Ramiza tog över företaget hade de fem kunder, nu har de uppemot 25 stycken efter endast ett år. Dessutom har de fått uppdrag i Norrköpings hamn där de har avtal till 2027.

undefined
"Det jag bedriver i företaget är service och kvalitet", säger Sebastian.

– Det jag bedriver i företaget är service och kvalité. Mitt mål är att varenda kund ska vara nöjd. När du anlitar oss så ska jag se till att ett kvalitetsjobb blir gjort. Vi är noga med att ha en öppen dialog med kunderna och ser till att arbetet överträffar deras förväntningar.

undefined
"Vi är noga med att ha en öppen dialog med kunderna och ser till att arbetet överträffar deras förväntningar", säger Sebastian.

– Jag tänker långsiktigt med det här företaget. Det här är framtiden för mig och jag ska upp och stångas med de stora bolagen. Jag är otroligt taggad!

De hade funderat på att starta ett städföretag innan de fick erbjudandet.
De hade funderat på att starta ett städföretag innan de fick erbjudandet.
Norrköping Allstäd AB
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NT.