Annonssamarbete med Plaza Hair & Beauty

Nyöppnad frisörsalong sätter kundernas välbefinnande först

Ägarna jobbade ihop i 1,5 år innan de bestämde sig för att starta egen salong.
Ägarna jobbade ihop i 1,5 år innan de bestämde sig för att starta egen salong.

Nyöppnade Plaza Hair & Beauty satsar på en bred kunskapspalett inom skönhet. Ägarna Rouba Amin och Tony Maraha vill ge kunderna en trygg upplevelse med priser som passar alla. ”Vi vill ge kunderna den bästa tänkbara upplevelsen utan några begränsningar”, säger Rouba.

Native 16 december 2023 07:00
Detta är ett annonssamarbete.

Skönhet har varit en passion för Rouba Amin länge, både privat och professionellt. För tre år sen valde hon att utbilda sig till frisör och makeupstylist. Under lärlingsperioden träffade hon Tony och efter att ha arbetat ihop i 1,5 år valde de att satsa på egen verksamhet, Plaza Hair & Beauty.

– Det är otroligt kul att ta fram det vackra hos var och en och att kunderna blir nöjda. Jag och Tony klickade väldigt bra och insåg att vi hade samma ambitioner och mål. Vi vill ge kunderna den bästa tänkbara upplevelsen utan några begränsningar. Det känns jättebra att starta eget, säger hon. 

undefined
Tony Maraha och Rouba Amin är nyblivna ägare av Plaza Hair & Beauty som ligger på Gamla Rådstugugatan.

Tony har lång erfarenhet i branschen, han startade sin frisörkarriär 1995 och har jobbat i Syrien, Turkiet, Grekland och Finland. Han har även haft två egna salonger i Sverige tidigare.

– Det var Rouba som kom med idén att starta egen salong tillsammans och jag tvekade inte en sekund. Hon är en grym frisör, Rouba har inte varit i branschen så länge men det är många med lång erfarenhet som inte kan mäta sig med henne. Jag har aldrig sett någon som är så bra med löshår som hon är, det är hennes specialitet. Jag känner mig trygg med att vara delägare tillsammans, säger han. 

undefined
Både Rouba och Tony är barberare och jobbar mycket med olika skäggbehandlingar.

Salongen som ligger på Gamla Rådstugugatan erbjuder en rad olika produkter och behandlingar. Utöver frisörtjänster tillhandahåller de även skönhetsbehandlingar som lash lift, brow lift, sminkning, fransförlängning, trådning samt håltagning av öron, näsa och navel. 

– Jag är utbildad inom alla dessa områden, vi kommer att ha ett skönhetsrum för behandlingarna, säger Rouba. 

undefined
"Det är otroligt kul att ta fram det vackra hos var och en och att kunderna blir nöjda", säger Rouba.

Tony och Rouba är inte bara frisörer utan specialiserar sig även på olika skäggbehandlingar. 

– Det är ganska nytt i Sverige och vi arbetar mycket med just de behandlingarna. Hos oss får du först en behandling med varma och kalla handdukar innan rakningen så att huden mår bra och inte blir irriterad. Vi har väldigt fina produkter och använder oss av olja, mjukgörande och aftershave. Alla våra produkter är av högsta kvalité, vi satsar även mycket på hygien och är noga med att allt är rent och fräscht, säger Tony. 

undefined
Löshår är Roubas specialitet, här visar hon upp de alternativ som salongen erbjuder.

Rouba och Tony är väldigt måna om kundernas välbefinnande. 

– Ibland vet inte kunden vad de vill ha, då kommer vår erfarenhet och kunskap in och vi kan hjälpa till att guida. För oss är det också viktigt att kunna erbjuda bra prisalternativ med tanke på det ekonomiska läget just nu.  

undefined
I detta rum kommer alla skönhetsbehandlingar utföras.

Rouba fortsätter: 

– Vi har väldigt bra priser som passar alla oavsett kön, ålder, yrke och så vidare. Vi tänker mycket på våra äldre, de ska känna sig omhändertagna hos oss och kunna få en lyxbehandling för ett pris som känns lagom. Vårt mål är att kunderna ska känna sig trygga och nöjda, och att de lämnar salongen med ett leende på läpparna. Vi vill göra något som vi kan vara stolta över i slutändan, avslutar hon.

undefined
"Alla våra produkter är av högsta kvalité, vi satsar även mycket på hygien och är noga med att allt är rent och fräscht", säger Tony.
Plaza Hair & Beauty

Adress: Gamla Rådstugugatan 52

Nummer: 011-333 38 00

Mejl: info@plaza-hairbeauty.se

Läs mer om Plaza Hair & Beauty och boka tid här.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NT.